• Hierbij weer een update van de projectgroep "kantine". Met ook een toelichting in beelden.
  Deze afbeeldingen zijn ook zichtbaar op het bord in de hal en geven inzicht waar we mee bezig zijn en hoe het gaat worden.

  Een tijdrovende klus
  De afgelopen periode zijn de sub-werkgroepen aan de slag gegaan. Ze hebben met elkaar bepaald welke items/zaken noodzakelijk zijn en welke "nice-to-have". Ook zijn de kosten voor deze zaken ingeschat. Met veel dank aan de mensen die daarbij hebben geholpen in de werkgroepen. Wij hebben deze uitkomsten met elkaar besproken en zullen nog zaken verder uitdiepen. 

  Jan van Vliet
  Tekeningen zullen worden gemaakt en vervolgens weer bijbehorende kostenramingen van de technische aanpassingen. Hierbij gaat Architectenbureau Jan van Vliet voor ons aan de slag.

  Algemene Leden Vergadering
  Onze planning hebben we bij moeten stellen. We streven er naar om de komende ALV (december/januari) de plannen te presenteren en goedkeuring te vragen aan de leden.

  Veel dank aan onze eigen onderhoudsploeg
  Intussen wordt er wel al zichtbaar gewerkt in de ruimte naast de fysio ruimte. Dit was voorheen een opslagruimte voor kantine zaken. Als deze ruimte klaar is wordt dit een plek waar teambesprekingen gehouden kunnen worden.

  Buurthuis van de Toekomst
  Begin deze maand is er een bijeenkomst geweest over het Buurthuis van de Toekomst. Hierover kun je lezen op deze site.
  Het is natuurlijk fantastisch als we het buurthuis medio volgend jaar kunnen laten floreren in ons prachtig verbouwde kantine.

  Wat kunt u bijdragen
  Wij komen graag in gesprek met sponsoren, bedrijven en handige mensen die ons kunnen helpen met bijvoorbeeld inbreng van expertise, sponsoring of hulp bij de realisatie/uitvoering van de verbouwing. Mocht je vragen, interesse of tips hebben, meld dit dan bij één van ons of mail dit naar projecten@rkavv.nl of bel 06-22414684 (Henry).
  Tot snel!

  Groeten van de werkgroep Kantine renovatie
  Jan, Henry, Henk, Merel, Ron, Sandra en Sandy

rfwbs-sliderfwbs-slide