• De afgelopen periode zijn we in samenwerking met Jan van Vliet, van Architectenburo Van Vliet uit Leidschendam, aan de slag gegaan om diverse plannen en gedachtes in tekeningen weer te geven. Vervolgens hebben we gewerkt op 2 scenario’s. 

  - Keuken verplaatsen
  - Keuken op huidige plek

  Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat de keuken op de huidige plek blijft en dat de bar anders geplaatst gaat worden, waardoor een sterk verbeterde ruimte ontstaat rondom de bar. Er komt dan ook ruimte voor een apart uitgifte punt voor de keuken.
  Jan van Vliet begeleidt en adviseert de projectgroep tijdens de renovatie(plannen). RKAVV is Jan zeer dankbaar voor deze sponsorbijdrage!

  Bijgaande tekeningen van Jan geven een goede impressie van hoe de keuken/bar er uit gaat zien. De tekst gaat verder na de afbeeldingen.


  We hebben besloten om ons eerst te concentreren op de bar en de keuken. Daarna rolt de rest van de ruimte er vanzelf achteraan.

  Vervolgens hebben we goedkeuring gevraagd aan het hoofdbestuur en deze hebben we gekregen.
  Om een goed beeld van de kosten te krijgen zijn er sub-werkgroepen opgericht die elk een onderdeel van de totale kantine ruimte gaan onderzoeken naar (technische) mogelijkheden en bij behorende kosten. Dit proces hopen we voor de zomer af te ronden.
  Na de zomerstop wordt het ontwerp definitief vastgesteld met bijbehorende kostenraming. Vervolgens komt er een ALV ter goedkeuring.
  We streven er naar om de plannen tijdens de winterstop te gaan realiseren.
  Verder zijn we op zoek naar sponsoren, handige mensen en bedrijven die ons kunnen helpen met bijvoorbeeld inbreng van expertise of sponsoring bij de realisatie van de verbouwing. Mocht je interesse of tips hebben, meld dit dan bij een van ons of mail dit naar projecten@rkavv.nl

  Tot snel! (Do 5 juli, RKAVV Jong ADO?)
  De werkgroep Kantine renovatie
  Jan, Henry, Henk, Merel, René, Sandra en Sandy

rfwbs-sliderfwbs-slide