• Vacature trainer JO17-1

  Voetbalvereniging RKAVV Leidschendam is op zoek voor seizoen 2023/2024 naar een trainer voor de JO17-1 uitkomend in de hoofdklasse.
  Ben jij de gedreven, enthousiaste en kundige trainer die gek is van voetbal, jeugd wil laten groeien in hun sport en op niveau wil laten presteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Het streven is om met de JO17-1 terug te keren naar divisieniveau, zodat aansluiting wordt gerealiseerd met de oudere leeftijdsgroepen. RKAVV o19 speelt divisie 3, RKAVV o23 divisie 1 en het 1e elftal speelt in de 4e divisie.
  RKAVV vindt het belangrijk ambitieus en maatschappelijk betrokken te zijn. Vanuit die visie is WIJZIJNRKAVV.NL ontstaan. Het clubhuis is recent gerenoveerd en aangepast op de huidige behoefte.

  De missie
  RKAVV is zowel een recreatieve als prestatieve voetbalvereniging. Leden van RKAVV ontwikkelen zich op zijn of haar eigen niveau. Voetbalvereniging RKAVV biedt leden, spelers en supporters een sportieve en veilige omgeving waarbij plezier en beleving op alle niveaus voorop staat. Uiteraard wordt er respect getoond voor tegenstander en arbitrage.

  De eisen
  Je dient in het bezit te zijn van UEFA C/Trainer Coach III of de bereidheid UEFA C te halen.
  Je bent sterk gericht op het ontwikkelen en opleiden van de kwaliteiten van spelers in zowel teamverband als individueel. Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden.

  De werkzaamheden
  Jij verzorgt op 3 keer in de week de training, (trainingsschema 23/24 dient nog te worden vastgesteld).
  Jij coacht en begeleidt op de zaterdag het team.
  Je geeft leiding aan, en werkt samen met, de overige begeleiders van de teams.
  Je werkt samen met het Hoofd en Technisch Coördinator Bovenbouw en jouw collegatrainers en -coaches binnen RKAVV.
  Je committeert je aan, en volgt het voetbalbeleidsplan, van RKAVV.

  De tegenprestatie
  Een uitdagende functie als trainer/coach.
  Je gaat werken in een vereniging met een prachtige uitstraling en ambitie.
  Een ondersteunde staf waarmee we samen willen presteren.
  Een passende vergoeding.

  Solliciteer!
  RKAVV is op zoek naar een trainer die deze uitdaging aan wil gaan. Ben jij degene die onze spelers beter gaat maken dan zien we jouw sollicitatie graag te gemoet! Overtuig jij ons dat je de geschikte kandidaat bent? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

  Je sollicitatie kan je sturen naar tc-jeugd@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide