• Na het succes van afgelopen zomer organiseert Van Leeuwen Catering opnieuw een drive-through. Dit keer komen ze met een wintereditie. Zij zullen op 2,4 en 16 december beginnen met de verkoop van diverse winterpakketten. De pakketten bestaan bijvoorbeeld uit: lekkere huisgemaakte soepen, een movie pakket en een winteravondpakket. Met deze pakketten kom je de koude wintermaanden wel door!

    Ook zullen zij 23, 24, 30 en 31 geopend zijn. Voor deze dagen zullen er ook speciale pakketten komen, die wel voor 18 december besteld moeten worden. Denk hierbij aan heerlijke gourmetpakketten met bijvoorbeeld vlees van de lokale slager van der Burg en Bol en een schaal gesneden groenten van onze eigen groenteboer Vergeer. Tevens zullen wij heerlijke oliebollen verkopen van bakker Frans de Groot. Door een pakket te bestellen steun je gelijk meerdere lokale ondernemers in deze moeilijke tijd.

    Houd hun website, facebook- en instagrampagina in de gaten voor het actuele aanbod en de openingstijden.

    @vanleeuwen.catering

    De drive-through vind plaats op het terrein van Van Leeuwen Catering (de Star 3F in Leidschendam). Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM.

    KLIK OP DE AFBEELDING EN GA GELIJK NAAR HUN WEBSITE:

rfwbs-sliderfwbs-slide