• Geen andere sport dan voetbal kan zoveel miljoenen uiteenlopende mensen met dezelfde passie verbinden. De KNVB benadrukt deze gezamenlijke liefde met de OneLove-campagne. Je hebt dit al langs kunnen zien komen bij onder andere het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen.

    Half oktober speelden alle aanvoerders in het Nederlandse betaald voetbal met de OneLove-aanvoerdersband om zo ook gezamenlijk uit te dragen dat iedereen welkom is en zichzelf moet kunnen zijn in het voetbal.

    Op elk niveau geeft de aanvoerder richting aan het team. Daarom vind de KNVB dat niet alleen aanvoerders in het betaald voetbal, maar dat elke aanvoerder in Nederland met een OneLove-aanvoerdersband moet kunnen spelen.

    RKAVV staat achter deze boodschap en heeft vanaf komend weekend enkele OneLove-aanvoerdersbanden ter beschikking. Deze zullen aan verschillende teams uitgedeeld worden. De aanvoerdersbanden zullen komende weken rouleren tussen de verschillende teams.

    Verder kan je de OneLove-campagne op verschillende plekken binnen RKAVV terugvinden door middel van posters, stickers en speldjes. Want zeker bij RKAVV geldt: Ons voetbal is van iedereen en iedereen is welkom!

rfwbs-sliderfwbs-slide