• Het was weer een zeer geslaagde avond in onze buurtresto. De tafels zaten vol in de kantine van RKAVV. En wat is het toch fijn om zoveel blije gezichten te zien en lieve complimenten te ontvangen over onze gerechten.

  Dit keer stond op het menu:
  Spaanse aardappelsalade met stokbrood en aioli
  Paella met kip en vis met een salade van komkommer en tomaat
  Fruitsalade van 3 soorten meloen
  De avond afgesloten met een kopje koffie/thee, dit keer met een lekker chocolaatje. Monica was jarig geweest en wie jarig is trakteert.
  Zo fijn om te horen hoe onze gasten hebben genoten van de maaltijd. En ook van de leuke gesprekken aan tafel. Daar doen we het voor!

  De RKAVV Buurtresto vindt altijd plaats op de 1e dinsdag van de maand!
  Reserveren kan door een mail te sturen naar buurtrestor@kavv.nl of door contact op te nemen met Alexandra op nr 06-41117494.
  Het diner is van 18:00u tot 20:00u bij RKAVV in onze kantine. Deuren open om 17:30u.
  We hopen iedereen weer te zien op dinsdag 3 september. Graag tot dan!

  Wat is dat nu eigenlijk "RKAVV Buurtresto" en voor wie is het bedoeld?
  Sinds oktober 2018 is er iedere eerste dinsdag van de maand een buurtdiner in het clubgebouw van voetbalvereniging RKAVV op sportpark Kastelenring in Leidschendam. Een mooi initiatief dat is ontstaan vanuit ‘WIJZIJNRKAVV’. In de functie als 'buurthuis van de toekomst' organiseert RKAVV allerlei sociale activiteiten voor mensen uit de buurt. In samenwerking met Hanni van Waasdijk en Sport & Welzijn is de Buurtresto ‘Samen eten’ van de grond gekomen.
  Onze buurtresto wil mensen uit de buurt graag meer met elkaar verbinden door gezellig met elkaar te eten. En iedereen is van harte welkom! Niet alleen ouderen uit de wijk, maar ook mensen die om een andere reden wat minder makkelijk de deur uitgaan en daarmee minder sociale contacten hebben. Het is voor iedereen belangrijk om bekenden te blijven ontmoeten, gezelligheid te ervaren en te blijven deelnemen aan de maatschappij.
  Een team van vrijwilligers zorgt voor een heerlijk 3-gangendiner voor slechts 6 euro pp. ‘Samen eten’ we aan gezellig gedekte tafels waar leuke gesprekken en ontmoetingen tot stand komen. Daarnaast proberen we met regelmaat iets extra’s te organiseren.
  Wij kijken er naar uit om buurtbewoners te mogen ontvangen en met elkaar een fijne avond te hebben. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan denken we graag mee over een oplossing.
  Reserveren kan door een mail te sturen naar buurtresto@rkavv.nl of door contact op te nemen met Alexandra op nr 06-41117494

rfwbs-sliderfwbs-slide