• Voorbeschouwing Paasweekend met TWEE! wedstrijden

  Vrolijk Pasen!
  In plaats van paaseieren zoeken moeten de mannen van Maurizio Ceccucci dit Paasweekend twee keer aan de bak. Komende zaterdag eerst de verre uitwedstrijd tegen Alcides in Meppel. De thuiswedstrijd eindigde onlangs in een zeer teleurstellende 1-1. We hebben daar dus wat recht te zetten. Alcides moet nog goed naar onderen kijken en zal daar dus zo snel mogelijk weg willen komen! Tweede Paasdag ontmoeten we op eigen terrein het Noordwijkse SJC dat de koploper ondertussen op de hielen zit. De uitwedstrijd in Noordwijk eindigde in een vervelende nederlaag doordat we met name de 2e helft niet meer thuis gaven. Er is dus een hoop te repareren dit weekend op het voetbalveld! We laten de eitjes even links liggen en gaan zorgen dat de nodige punten in Leidschendam komen en blijven! Gaat Jidde de Reijdt als Pupil van de Week voor ons het eerste doelpunt scoren? Hopelijk bent u maandag van de partij bij de altijd spannende strijd tegen SJC! Deze middag kunt u ook weer JUMBO voetbalplaatjes ruilen in de kantine. Tussen 13:00u en 15:00u bent u daarvoor van harte welkom! Uiteraard zijn maandag ook weer de nodige activiteiten rondom de wedstrijd en kunt u in het Paaszonnetje genieten van hopelijk net zo’n mooie pot als afgelopen zondag tegen Alphense Boys!
   
  BLINDE POOL
  Alle 100 Blinde Pooltickets waren uitgegeven afgelopen thuiswedstrijd tegen Alphense Boys. Toch heeft de winnaar van de Blinde Pool zich niet gemeld binnen een half uur na het laatste fluitsignaal. Het moet haast wel een supporter van de Alphense Boys geweest zijn die teleurgesteld huiswaarts keerde en niet meer heeft gedacht aan het Blinde Pool kaartje dat in zijn of haar zak zat…...
  Dit betekent dat de Blinde Pool JACKPOT voor vandaag weer verder opgehoogd is naar inmiddels 100 euro!
   
  1 x BLINDE POOL GRATIS BIJ AANKOOP PROGRAMMABOEKJE VAN 5 EURO
  3 x BLINDE POOL GRATIS BIJ AANKOOP PROGRAMMABOEKJE VAN 10 EURO
  Er worden maximaal 100 Blinde Pool kaartjes uitgegeven.
   
  MIELE Stofzuiger
  De winnaar van de stofzuiger heeft zich ook nog niet gemeld. Checken jullie nog ff jullie lotnummers op jullie programmaboekje? (Lotnummer 545) De winnaar kan zich uiterlijk tot en met 2e Paasdag melden, zo niet dan gooien we de stofzuiger er op een later moment weer in.
  Check HIER je overige lotnummers: https://www.rkavv.nl/rkavv-klopt-alphense-boys
  Prijs gewonnen? Stuur direct een mail naar loterij@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide