• Voorbeschouwing derby RKAVV 1 - Westlandia 1

  Derby en topper!!
  Het is een tijd geleden maar aanstaande zondag gaat het er dan toch echt van komen. Tegen een van de leukste tegenstanders in deze competitie een topper spelen om aan te blijven haken bij koploper HBS. Nog steeds zijn we niet compleet, maar misschien moeten we daar over op houden. De jongens die er nu staan doen het goed en waren zich er van bewust dat bij winst in Raalte deze interessante wedstrijd zou volgen. Het is nog in een heel vroeg stadium van de competitie, maar we gaan er uiteraard wel een happening van maken. Wij hopen dat de jeugd in grote getale aanwezig zal zijn op de tribune naast het “huisje” om onze jongens naar de overwinning te schreeuwen. De supportersverening en DJ Jan zullen er verder voor zorgen dat de sfeer rond om de wedstrijd top zal zijn! Westlandia verloor afgelopen zondag diep in blessuretijd de eerste punten doordat Velsen gelijk maakte. Dat was zuur, en zij zullen zich ongetwijfeld willen revancheren voor deze tegenslag. Onze jongens zijn er klaar voor om thuis te laten zien dat we in ieder geval in het bovenste gedeelte van de ranglijst van deze 4e divisie willen eindigen!
   
  Maurizio Ceccucci over de derby: Dit is waar we het voor doen. We hebben het er vaak over gehad en nu is het eindelijk zo ver. Toppers zijn altijd leuk, maar als dat tegen Westlandia (en HBS) kan is het helemaal geweldig. Westlandia komt net uit de 3e divisie en zal snel terug willen. Wij willen laten zien dat we bij de grote jongens horen en gaan daar alles aan doen zondag! Ik hoop op een geweldige opkomst (met onze jeugd erbij!) want dat verdient deze wedstrijd!
   
  Programma RKAVV O23
  RKAVV onder 23 speelt zaterdag de 3e wedstrijd van het seizoen uit in Hendrik Ido Ambacht tegen ASWH. Met 4 uit 2 zijn ze goed begonnen en hopelijk trekken ze deze lijn komende zaterdag door. Aanvang 12.00 uur.
   
  Voorwedstrijd
  De onder 9 van RKAVV speelt zondag tegen de onder 9 van Westlandia de voorwedstrijd. Daarna zullen beide onder 9 teams de opkomst van RKAVV – Westlandia, met vlaggen en een hoop rook, begeleiden. Succes allemaal!
   
  Pupil van de week
  Pupil van de week is Danté Eekhof uit de J09-1. Danté heeft een mooie wedstrijd uitgekozen om pupil van de week te zijn. Wij wensen hem en zijn familie en vrienden zondag veel plezier!
   
  7x7 recreantenvoetbal
  Rondom de wedstrijd is er zondag veel te doen. Naast het 7 tegen 7 van Robin Verhage ook een voorwedstrijd tegen de jeugd van Westlandia.
   
  RKAVV 3 en 4
  RKAVV 3 speelt om 10:00u thuis tegen het altijd lastige ASC 6 en RKAVV 4 speelt thuis tegen het Voorburgse Wilhelmus 3 om 12:00u
   
  JUMBO Koornneef Naaldwijk
  Op 4 oktober 2022 opent onze sponsor JUMBO Koornneef in Naaldwijk nog een filiaal.
  JUMBO Koornneef is ook sponsor van Westlandia en daarom besteden we daar ook hier graag aandacht aan. Wij wensen Koornneef nu alvast een mooi mega-openingsfestijn toe!
   
  RKAVV Brix Makelaars Kerstveiling
  16 december is de grote dag. Binnenkort laten we zien welke kavels we al binnen hebben. Zet u de datum alvast in uw agenda? Je kunt je overigens al inschrijven voor de veiling via de volgende link: https://www.rkavv-evenementen.nl/inschrijven-veiling-2022/
   
  Loterij
  Hoofdprijs in de loterij is een MIELE stofzuigert.
  Maar ook twee flessen Villa Massa limoncello, twee flessen Bokma, een aantal voetbalboeken over o.a. Louis van Gaal en natuurlijk de gebruikelijke prijzen.

  Ronnie Ronaldo
  De derde helft is zanger Ronnie Ronaldo van de partij. Ronnie is de All Round party zanger met Brabants bloed. Is geboren en getogen in de Residentie Den Haag achter de duinen. Sinds enkele jaren woonachtig in het Westland.

  Zondag 2 oktober
  Zondag over een week vervolgt RKAVV 1 met de uitwedstrijd tegen de Zouaven.
   
  Tot a.s. zondag de 25e op Sportpark Kastelenring!
  Sportparkweg 4
  2263SX Leidschendam

rfwbs-sliderfwbs-slide