• Lange reeks
  Na de 5e overwinning op rij tegen het Rotterdamse Leonidas mogen we zondag op pad richting Emmen voor de 2e uitwedstrijd van 2020. Tegenstander is de amateurtak van Emmen, dat op de 13e plaats op de ranglijst staat.

  De thuiswedstrijd eindigde in een aparte 8-5 uitslag, wat al aangaf dat we wel met een bijzondere ploeg te maken hebben. Ondanks de mindere positie op de ranglijst wisten ze namelijk maar liefst 38 keer het net te vinden! Daarnaast is het na de winterstop vaak zo dat de onderste ploegen meer punten gaan pakken. Alertheid is dus geboden, zeker omdat we de laatste weken steeds wat lichte blessure schade oplopen. Daarnaast is het zelfvertrouwen natuurlijk tot een mooie hoogte gestegen, we gaan dus voor de volle buit daar in Emmen!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Emmen: Elke wedstrijd is een wedstrijd op zich. Alhoewel we steeds makkelijk scoren blijven we wijzen op de verbeterpunten. Willen we volgende week thuis tegen Alphense Boys weer een topper spelen dan zullen we in Emmen moeten winnen. Zo simpel is voetbal. Gezien de thuiswedstrijd moet dat mogelijk zijn, maar elke wedstrijd is weer anders!

  Programma
  Het 2e elftal speelt komende zondag om 11 uur in Rotterdam tegen laagvlieger VOC 2. Voor de mannen van Patrick geldt hetzelfde, winnen om bij te blijven! TOGB staat nog steeds bovenaan met 2 punten voorsprong, dat was vorig seizoen Quick…….
  Volgende week vervolgen we met een thuis ( derby  ) wedstrijd tegen Alphense Boys!

rfwbs-sliderfwbs-slide