• Voorbeschouwing HBS 1 - RKAVV 1

  Derby en topper!!!
  De mooiste derby uit de klasse is dit jaar ook een echte topper. Weken achter elkaar wordt er door beide ploegen stuivertje gewisseld om de bovenste plek in de 4e divisie A. Laten we hopen dat dat komende zondag ook weer gebeurt, want dan zijn we de winnaar van de dag!
  Trainer Ekrem Kaya heeft het tot dusver echter goed voor elkaar daar in Den Haag, dus gemakkelijk zal dat niet gaan. De derby’s staan ieder geval garant voor aanvallend voetbal en laten we hopen dat deze wedstrijd ook het publiek krijgt die het verdient. In deze fase van de competitie heeft elke ploeg zijn problemen met blessures en of schorsingen. De ploeg met de breedste groep kan dat het beste opvangen en laten we hopen dat wij dat zijn. We roepen bij deze heel RKAVV op komende zondag het 1e elftal bij HBS te ondersteunen met vlaggen en toeters. Dat hoort bij een topper en zeker bij deze derby! Ook hier kunnen we laten zien dat RKAVV een hechte club is!
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen HBS:
  Dit zijn de wedstrijden die je als speler wilt spelen. En als de derby dan ook nog eens de topper is van dit moment is dat helemaal geweldig. Ondanks dat moeten we zeker ook alert zijn op de ploegen achter ons. Die hebben het de laatste weken goed gedaan en zijn dicht achter ons aangesloten. Ik hoop dat heel RKAVV nu weer eens echt ouderwets uitloopt om ons te steunen! Dat zal de jongens nog meer motiveren een goed resultaat eruit te slepen!

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 de uitwedstrijd tegen OJC in Rosmalen. De ploeg van Patrick staat vooralsnog op een redelijk veilige plek in de half jaar competitie. Een goed resultaat in Rosmalen maakt het nog gemakkelijker! Volgende week vervolgen we met de thuiswedstrijd tegen VOC uit Rotterdam. Eerst echter op bezoek bij de Kraaien! Tot zondag!

  Adres HBS:
  Daal en Bergselaan 1 B 2565 AB Den Haag

  Sportsignaal
  Hans Slootmaker doet live verslag van de wedstrijd op Den Haag FM 92.0 en op midvliet.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide