• Voorbeschouwing Heino 1 - RKAVV 1

  En door!
  Komende zondag spelen we weer een verre uitwedstrijd. Nu tegen het van de geweldige jeugdtoernooien bekende Heino. Zelfs spelers uit het 1e elftal van nu hebben daar leuke herinneringen over. Heino promoveerde afgelopen seizoen knap vanuit de 1e klasse via de nacompetitie naar de 4e divisie. In een druk bezochte wedstrijd tegen AGB trokken ze uiteindelijk aan het langste eind. Ook in de competitie raken ze meer en meer gewend aan het niveau getuige bijvoorbeeld de 1-4 overwinning van afgelopen zondag uit bij Velsen. De mannen van Maurizio spraken na VKW met elkaar af door te gaan op dezelfde voet. Door de enorme creativiteit zullen altijd kansen gecreëerd worden, ook zondag tegen Heino. De plek waar we nu staan zouden we na de voorbereiding overigens voor getekend hebben. We gaan derhalve komende zondag weer vol voor de winst spelen om onze positie in de top te handhaven! Tristan Croes (foto rechts) raakte zondag geblesseerd, maar is al weer hard bezig in het herstel om er zondag toch bij te zijn. Een voorbeeld voor velen!
   
  Maurizio Ceccucci over Heino:
  We gaan door met het spel waardoor we op deze positie op de ranglijst zijn gekomen. In het seizoen zit er altijd een vervelende pot tussen en die hebben we nu gehad. Komende zondag in Heino gaan we zeker ons eigen spel spelen en zorgen dat we bovenin mee blijven doen!
   
  Programma
  RKAVV onder 23 speelt komende zaterdag om 16.30 uur uit tegen Gemert. Deze keer maar eens goed aan de wedstrijd beginnen heren! Volgende week vervolgen we met een thuiswedstrijd tegen Be Quick!
   
  Adres:
  Sportpark ‘De Kampen’, Stationsweg 10, 8141 SC Heino

  Radio LIVE Verslag
  Hans Slootmaker is ook weer van de partij in Heino en zal daar verslag doen van de wedstrijd.
  Hij is te beluisteren op Den Haag FM 92.0 en op midvliet.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide