• Voorbeschouwing Hoogeveen 1 - RKAVV 1

  Jeremy van Lochem
  Na de 2-2 tegen VOC reizen we zondag af naar het noorden om tegen de koploper te spelen. Hoogeveen staat eigenlijk al het hele seizoen bovenaan en is tot op heden de meest stabiele ploeg van de competitie. Al lijkt het de laatste weken of ze wat meer steekjes laten vallen. De wedstrijden tegen Hoogeveen staan garant voor veel spektakel omdat beide ploegen vooruit willen voetballen (we zijn het eens zie ik net op de site van Hoogeveen!). De thuiswedstrijd eindigde kort voor tijd in een 4-3 overwinning voor Hoogeveen en de kenners mogen zeggen of dat toen terecht was. We gaan in ieder geval tegen een goede en frisse ploeg spelen en hopen dat het geluk deze keer onze kant op valt!

  Voor dit moment is die wedstrijd niet belangrijk. Vandaag kreeg onze spits Jeremy van Lochem (foto links) een zeer slecht bericht nadat hij afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen VOC vroeg moest uitvallen. Voor de 2e keer in 2 jaar tijd is zijn voorste kruisband afgescheurd en dat sloeg in als een bom. Wij wensen Jeremy veel sterkte met het verwerken en hopen hem, op wat voor manier dan ook, weer snel bij onze groep te zien! Vanmiddag vertelde hij het vervelende nieuws zelf in de groepsapp .De wedstrijd in

  Hoogeveen zal komende zondag live worden uitgezonden vanaf 13.45 uur via de volgende link:

  https://www.youtube.com/watch?v=aVHuXwMIj9g
   
  Gerjo Stegeman (foto rechts), het gezicht en stem van Hoogeveen TV en alom gewaardeerd, zal deze wedstrijd het verslag doen. Voor de wedstrijd zal hij met Nico Haak ( trainer Hoogeveen ) en onze Maurizio Ceccucci een voorbeschouwing doen. We willen nog een keer de waardering uit spreken voor de top-uitzendingen van Gerjo en Hoogeveen TV. Elke club zal hier jaloers op zijn!

  Programma
  Zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.45 uur de 2e wedstrijd van de competitie tegen HBS onder 23. De eerste wedstrijd werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Dongen en aangezien het slechts een halve competitie is,  waar 2 ploegen degraderen, wordt een resultaat gevraagd. Volgende week zijn zowel RKAVV 1 als RKAVV onder 23 vrij.

rfwbs-sliderfwbs-slide