• Voorbeschouwing Hoogeveen 1 - RKAVV 1

  Kraker!
  Op de laatste speeldag van 2022 gaan we nog maar weer eens een echte topper spelen! Hoogeveen is een tegenstander die ook altijd vooruit wil en de laatste 5 wedstrijden alles gewonnen heeft. Op dit moment staan ze op de 3e plaats, slechts 1 punt achter ons. Het is dus zaak zondag daar een resultaat te halen om de mannen van vertrekkend trainer Nico Haak tijdens de kerst achter ons te houden! Van huis uit staan de wedstrijden tussen beide ploegen garant voor spektakel. De laatste versie eindigde in 0-1 door een doelpunt van Remco Overdevest. Remco is er wellicht komende zondag weer bij na een afwezigheid van enkele weken! De wedstrijd van komende zondag wordt overigens live uitgezonden door onze topper uit Hoogeveen Gerjo Stegeman! Je kunt je abonneren op zijn youtubekanaal hieronder. Of kom zondag tegen 14:00u hier naartoe en kun je via dit bericht de wedstrijd volgen.
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Hoogeveen: Hoogeveen heb ik hoog zitten. Het is een ploeg die altijd wil voetballen maar daardoor weten we ook zeker dat we daar kansen gaan krijgen. Ik ben onder de indruk van het aantal doelpunten dat ze tot nu toe hebben gemaakt. Hadden wij dit aantal gemaakt dan waren we in de winterstop al kampioen geweest. We gaan zondag afsluiten met onze kansen wel af te maken!
  Programma
   
  RKAVV onder 23 speelde zich vorige week in Dongen knap veilig en speelt ook het nieuwe jaar in de hoogste klasse van onder 23 elftallen! Komend weekend zijn zij vrij en de week erna sluiten ze dit competitie deel thuis af tegen UNA.
   
  RKAVV 1 sluit zondag af in Hoogeveen en een aantal begint dan aan de voorbereidingen op de veiling van vrijdag 16 december en daarna is het winterstop!
   
  Adres sportpark
  Sportveldenweg 1
  7902 NX Hoogeveen

  Gerjo heeft hieronder de livestream al klaarstaan!
  Klik op de afbeelding en klik op "Melding aan".

rfwbs-sliderfwbs-slide