• Wat kan er nog?
  Na de knappe 4-1 overwinning op Hoogeveen gaan we komende zondag weer op stap. Tegenstander is MSC uit Meppel. De eerste wedstrijd eindigde in een 7-3 overwinning, maar dat is geen garantie op een goed resultaat in de uitwedstrijd. MSC leek weg te stappen naar het zondag voetbal maar is daar toch op terug gekomen. Afgelopen zondag wisten ze ook nog eens knap met 0-2 in Emmen te winnen. Wij moeten echter gewoon naar ons zelf kijken. Willen we nog ergens aanspraak op maken moeten we in Meppel winnen. Dat is dan ook het enige dat telt.

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen MSC: Ik ben blij met de winst tegen Hoogeveen. We moeten het maar per wedstrijd gaan bekijken. Winnen en kijken wat de rest doet. Daar gaan we in Meppel mee verder zondag!

  Programma
  Ook voor het 2e geldt dat er gewonnen moet worden om in de buurt te blijven. Dat moeten ze dan zondag gaan doen bij RKDEO uit, aanvang 11.30 uur. Volgende week vervolgen we met een thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887. Laten we in Meppel zorgen voor 3 punten en dan de week erna thuis doorpakken! Wilt u er bij zijn dan is dit het adres van MSC:

  Zondag 15 maart
  Aanvang wedstrijd: 14:00u 
  Meppeler Sport Club
  Ezingerweg 57a 7943 AZ Meppel

rfwbs-sliderfwbs-slide