• Voorbeschouwing Purmersteijn 1 - RKAVV 1

  Purmersteijn
  Na de (te) late gelijkmaker van Hollandia afgelopen zondag reizen we zondag naar Purmerend voor de uitwedstrijd tegen Purmersteijn. Purmersteijn opende afgelopen zondag wel met een 3 punter in de lastige uitwedstrijd tegen Velsen. Dat is ook niet heel soepel gegaan tegen lange tijd 10 man. We verwachten echter een pittige wedstrijd tegen een goede tegenstander. Vorig jaar eindigden beide wedstrijden in 2 doelpuntrijke gelijke spelen (2 keer 3-3). Purmersteijn probeert ook altijd, net als wij, de weg naar voren te vinden.
   
  Afgelopen week werd nog allrounder Tom Plezier aan de groep toegevoegd. Tom was in de zomermaanden actief bij de Dutch Lions in Amerika en is dus fit aan de groep toegevoegd! Afgelopen week was ook de jaarlijkse fotosessie en daar willen we top fotograaf Hans van der Valk nog een keer voor bedanken! Daardoor kunnen we Tom Plezier en de van Spartaan’20 overgekomen verdediger Dion Hooi en aanvaller Xavier Akinrinbola ook hier nog even aan u voorstellen. De laatste 2 hebben zich vooralsnog keurig in de basiself van Maurizio Ceccucci weten te spelen.
   
  Ook werden achteraf nog de spelers van het jaar van vorig seizoen nog even gehuldigd. Remco Overdevest  bij RKAVV 1 en Khashayar Saeb bij onder 23 waren de spelers van het jaar. Laatstgenoemde is ondertussen een vaste waarde voor het 1e elftal. Samen met de trainer gingen ze dan ook nog even op de foto om het vast te leggen.
   
  Overigens start RKAVV onder 23 ook met de competitie. De ploeg van Patrick van Pruijssen begint zaterdag thuis om 17.00 uur tegen TOBG onder 23. Volgende week vervolgt RKAVV 1 de competitie met de thuiswedstrijd tegen Alphense Boys.
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Purmersteijn: De late gelijkmaker was een grote domper op een wedstrijd die we eigenlijk hadden moeten winnen. Het spel geeft wel vertrouwen voor het vervolg en ik hoop dat we dat zondag tegen Purmersteijn terug gaan zien. Heel  langzaam sluiten de geblesseerden weer aan op het veld en hoop voor ons maar zeker ook voor onder 23 dat we snel weer gezonde concurrentie in de groepen hebben. We gaan zondag weer voor de 3 punten tegen een ploeg die al lastig was maar zich ook heeft versterkt in de zomer. Hopelijk zien we wat Leidschendammers daar in Noord Holland om ons te steunen !
   
  Sportcomplex
  vpv Purmersteijn
  van IJsendijkstraat 140
  1442 CS Purmerend

  Foto’s van li na re: Khashayar Saeb bij RKAVV O23 en Remco Overdevest bij RKAVV 1 zijn afgelopen seizoen verkozen tot de spelers van het jaar ’21-’22. Tom Plezier, Dion Hooi en Xavier Akinrinbola. 

rfwbs-sliderfwbs-slide