• Voorbeschouwing RKAVV 1 - Alphense Boys 1

  Iets goed te maken!
  Na de zeer teleurstellende nederlaag tegen Velsen staat er een mooie (thuis-) derby voor de deur. De wedstrijden tegen Alphense Boys zijn altijd interessant en staan garant voor aanvallend voetbal. De eerste wedstrijd eindigde in 2-1 voor Alphense Boys en nog in dezelfde week versloegen we de Alphenaren voor de KNVB beker thuis met 4-0. Hierdoor mogen we, na het afbreken van het vervolg van de beker, nog hopen op de grote beker in het nieuwe seizoen! Maar eerst hebben we wat goed te maken na vorige week, en willen we in de buurt van Alphense Boys blijven dan telt alleen een overwinning! Misschien helpt een beetje boos worden op elkaar (zie foto 3). Deze week sloot ook spits Yani Bouras (zie foto 2) weer aan op de training. Het blijft echter behelpen en hopelijk zijn de keuzes voor Maurizio Ceccucci snel weer optimaal!
   
  Pupil van de week
  Jack Zweistra (zie foto) uit de JO9-5 is pupil van de week. Wij wensen Jack en zijn ouders en tweeling broertjes Hayden en Liam een hele fijne middag en we hopen dat je ons de 3 punten bezorgt!
   
  JUMBO Plaatjes ruilmiddag
  Op deze zondag houden we van 13:00u tot 15:00u de JUMBO FOODMARKT KOORNNEEF Plaatjes ruilmiddag. Als je je plaatjesboek nog niet compleet hebt dan kom je deze middag aan je trekken want dit is het moment om je plaatjesboek compleet te maken! Neem ook al je dubbele plaatjes mee om een ander blij te maken!
   
  Loterij
  Om het moment van ”plaatjesruilen” extra glans bij te zetten organiseren we onze reguliere loterij met een extra mooie prijs! Deze extra mooie prijs is een Miele stofzuiger! En wel de ”MIELE Compact C1 Youngstyle Powerline SCAF3” (zie foto) met een winkelwaarde van 154,79 euro. 

  Aanschaf Loten
  De 6 (€ 5,=) of 15 (€ 10,=) lotnummers staan vermeld op het programmaboekje.
  Het programmaboekje is te koop bij de ingang van het RKAVV-terrein.
  De uitslag hangt direct na de wedstrijd bij de bar en maandag op de website bij het verslag van de wedstrijd.
   
  Alle te winnen prijzen deze middag zijn:
  Stofzuiger MIELE Compact C1 Youngstyle Powerline SCAF3, Waterkoker, Tickets 2x ADO Den Haag - Jong PSV (Di 19-4), Tickets 2x ADO Den Haag - Jong FC Utrecht (Zo 24-4), 3x db JUMBO voetbal met RKAVV logo, Hartevelt Jonge jenever 1 liter, Likeur: Fireman, Boek: De bezetting en wederopbouw van Leidschendam, Boek: Edwin Winkels - De tranen van Messi, Boek: Sjaak Polak - even serieus, Boek: Ilja Gort - Bed & Breakfast, Mighty Mug PREMIUM COFFEE, After Eight - grote verpakking, 400 gram, 5 x L’ATELIER Chocolade, 5 x patatje met saus naar keuze.
   
  Blinde Pool
  De JACKPOT staat op 75 euro. Tickets voor de Blinde Pool zijn gratis bij aanschaf een programmablad van 5 euro (1 x Blinde Pool) en 10 euro (3 x Blinde Pool). Er worden maximaal 100 Blinde Pool kaartjes uitgegeven. De winnaar dient zich binnen dertig minuten te melden aan de bar. Zo niet dan wordt de JACKPOT bij de volgende thuiswedstrijd verhoogd met 25 euro.
   
  Programma zaterdag
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 in Gemert tegen de plaatselijke onder 23 in de landelijke 1e divisie. De mannen zijn de 2e competitie van dit seizoen wat minder begonnen en het is dus van belang dat in Brabant de punten worden meegenomen.
   
  Volgende week een dubbel (Paas-) programma met Alcides (Meppel) uit en SJC thuis!
   
  Tot komend weekend!

rfwbs-sliderfwbs-slide