• Voorbeschouwing RKAVV 1 - Alphense Boys 1

  Na de knappe uitoverwinning tegen Purmersteijn komt Alphense Boys zondag op bezoek voor de 3e wedstrijd van het seizoen. Alphense Boys won afgelopen zondag in de slotfase van Velsen thuis en staat met 3 punten uit 2 wedstrijden op een puntje afstand van onze ploeg.
  Alphense Boys heeft wel wat veranderingen ondergaan in de zomer, en moeten ongetwijfeld nog wennen aan de gewijzigde samenstelling. Zij verloren overigens de eerste wedstrijd uit tegen SJC met 4-1.
   
  De ploeg van Maurizio is langzaam completer aan het worden en er zullen dus vaker keuzes gemaakt moeten worden. Voor de trainer komen er dus hopelijk snel wat luxere tijden aan! RKAVV zal deze thuiswedstrijd willen winnen om de bittere pil in de slotfase tegen Hollandia te doen vergeten.
  Ongelukkig was de enkelblessure die Sem Plezier van de week opliep tijdens de training. Voor Sem, broertje van Tom, zit het even niet mee maar we gaan hem helpen zo snel mogelijk weer op het veld te staan!
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Alphense Boys: Ik was blij met de mooie overwinning in Purmerend. Onze ploeg was zeker fitter dan Purmersteijn en kon ze dan ook alleen maar verwijten dat de uitslag uiteindelijk niet hoger was. Komende zondag zullen we weer aan de bak moeten om de 3 punten binnen te houden. Ik heb er vertrouwen in dat deze groep heel lang kan gaan meedoen! Tot zondag!

  Pupil van de week
  Jasper van der Helm uit onze JO9-1 is deze zondag de pupil van de week. Hij zit al klaar voor de persconferentie! (foto onder)

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 12.00 uur uit tegen de onder 23 van Forum Sport. De eerste wedstrijd wonnen de mannen van Patrick van Pruijssen met 4-2 van TOGB en zagen we een paar mooie doelpunten. Hopelijk kunnen ze komend weekend deze reeks voortzetten. Volgende week vervolgen we met een uitwedstrijd tegen Rohda Raalte.
   
  Loterij
  De JACKPOT is er uitgegaan naar winnaar Fons Zweekhorst. We beginnen weer opnieuw met een JACPOT van 25 euro. De prijzen in de loterij zijn deze zondag:
  Hoofdprijs: SKILL ACCUBOORMACHINE 3008HC + 2 ACCU’S + 51 DELIGE BITSET + KOFFER T.W.V. 159 EURO
  Boeken: David Lagercranz: IK, Zlatan ** Nico Akkerman: Kuyt ** Harrie Vermegen: Ballenjongen ** Maarten Meijer: Dick Advocaat ** Michiel van Egmond: Kieft ** Henk Davidse: Citaten van Johan Cruijff ** VI Het Groot Voetbal-Jaarboek 1985 ** Willem Vissers: De wereld is een bal ** Bert Hiddema: De Generaal 1928 - 2005.
  Pitcher Bier 2x, Patatje met saus naar keuze 3x.

rfwbs-sliderfwbs-slide