• De “wie haakt er aan” derby! ( deel 2 )
  Komende zondag 14:30u ontvangen we Alphense Boys op de Kastelenring, die laatst door storm Ciara werd afgelast. Een hele spannende, want in verliespunten staan we maar 1 punt voor. De ploeg van scheidend trainer Hein van Heek (hij zit volgend seizoen bij RCL) speelde een wedstrijd minder dan de mannen van Maurizio en Jan. De ploeg die wint, haakt aan, en de verliezer haakt af. Het teleurstellende resultaat van vorig weekend had weinig invloed op de 2e periode stand. Daar heeft RKAVV het in eigen hand. Van groot belang dus om komende zondag de punten in huis te houden.
   
  Pupil van de week is Mohammed Al Ahmed. Wij hopen dat hij enorm van deze dag zal gaan genieten!

  In de loterij:
  Een Frituurpan
  Twee Tickets ADO Den Haag - Heracles Almelo met Parkeerkaart op zaterdag 29 februari
  Drie heerlijke zakken met koffiebonen van http://www.mightymugcoffee.nl/
  1 liter Bokma Citroenjenever

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Alphense Boys: Afgelopen weken hebben we kunnen ervaren dat ploegen zich prima op ons instellen. We moeten nu maar weer eens van ons laten horen. Van de week sprongen op de training letterlijk de vonken er van af!  Ik hoop dat ze die instelling meenemen naar zondag. De wedstrijd tegen Alphense Boys is de eerste uit een reeks van 3 zeer belangrijke thuiswedstrijden!  Ik ben echt benieuwd of we kunnen aanhaken. Ik ga ervan uit dat het besef er bij de hele groep is.

  Programma
  Komende zondag speelt het 2e om 11.00 uur uit tegen WIK 2. De mannen van Patrick zijn aan de winnende hand en moeten dat volhouden om dichtbij koploper TOGB te blijven. Van de week, dinsdag om 20.00 uur, staat ook de onderlinge bekerwedstrijd op het programma. Een officiële RKAVV 1-RKAVV 2! Daar moet iedereen bij zijn………….We houden u op de hoogte!
   
  Zondag is er ook weer 7x7 voetbal!
   
  (De wedstrijd tegen Alphense Boys was eerder gepland op 9 februari maar is door de storm Ciara afgelast en verplaatst naar a.s. zondag 23 februari 2020)

rfwbs-sliderfwbs-slide