• Komende zondag 14:30 uur ontvangen we Alphense Boys op de Kastelenring. Een hele spannende, want in verliespunten staan beide ploegen gelijk. De ploeg van scheidend trainer Hein van Heek (hij zit volgend seizoen bij RCL) speelde een wedstrijd minder dan de mannen van Maurizio en Jan. De ploeg die wint, haakt aan, en de verliezer haakt af. Het teleurstellende resultaat van vorig weekend had weinig invloed op de 2e periode stand. Daar staat RKAVV nog steeds bovenaan. Van groot belang dus om komende zondag de punten in huis te houden.
  Pupil van de week is Loqmaan Ahouch uit de JO9-2. Wij hopen dat hij enorm van deze dag zal gaan genieten!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Alphense Boys: Afgelopen zondag hebben we kunnen ervaren dat Emmen zich prima op ons had voorbereid. Dat zal vaker gaan gebeuren. Emmen verdient een compliment en hun maximale inzet had resultaat. Daar moeten we wat van leren! Om te beginnen datzelfde brengen tegen een goede ploeg als Alphense Boys. Ik ben zeer benieuwd of we kunnen aanhaken. Ik ga ervan uit dat het besef er bij de hele groep is. We hopen op steeds meer publiek bij onze thuiswedstrijden!
  Programma

  Komende zondag speelt het 2e om 11.30 uur thuis tegen Groeneweg 2. De mannen van Patrick zijn aan de winnende hand en moeten dat volhouden om dichtbij koploper TOGB te blijven. De wedststrijd begint om 11.30 uur. Om 12.00 uur speelt het 3e op veld 7 tegen het 2e van Voorschoten. Robin zal op veld 10 weer een grote groep liefhebbers tegemoet kunnen zien. Erna kunnen ze met een biertje de wedstrijd van het 1e tegen Alphense Boys volgen. Volgende vervolgen we in Rotterdam tegen VOC. Voor zondag veel plezier allemaal!

  Zondag is er ook weer 7x7 voetbal!

  (Deze wedstrijd is door de storm Ciara afgelast en verplaatst naar zondag 23 februari)

rfwbs-sliderfwbs-slide