• Voorbeschouwing RKAVV 1 - Be Quick 1

  Weer thuis!
  Na 2 verre uitwedstrijden spelen we komende zondag eindelijk weer eens thuis. De tegenstander is het altijd lastige Be Quick uit Haren. Zij hebben ruim 230 kilometer gereden als ze om 14.00 uur zondag op het veld staan. Be Quick is een van de ploegen die altijd mee zullen blijven doen in de kop van het klassement. Het is en blijft een lastig te bespelen ploeg. De ploeg van Maurizio Ceccucci is na de winst tegen Heino weer koploper maar ondertussen is ook Purmersteijn stiekem heel dicht in de buurt gekomen. Willen we mee blijven in de kop van de ranglijst moet er zondag ook weer een goed resultaat neergezet gaan worden. Hopelijk kunnen we ons publiek weer kunnen vermaken met fris en aanvallend voetbal. Belangrijkste is echter dat we de 3 punten in Leidschendam houden, want er wacht een zwaar programma de komende weken waar we naast Be Quick ook HBS en Hoogeveen zullen treffen! Voor de wedstrijd huldigen we onze doelman Mike ten Kroode voor zijn 200e wedstrijd in RKAVV 1. Een super prestatie van onze betrouwbare sluitpost!!

  Maurizio Ceccucci over Be Quick
  Ik verwacht zondag een mooie wedstrijd tegen een goede tegenstander. Be Quick doet altijd mee bovenin en krijgt maar weinig doelpunten tegen. Wij zullen langer goed moeten zijn dan afgelopen zondag in Heino. Ik hoop op steeds meer publiek door de stand op de ranglijst en het aantrekkelijke spel! Hopelijk sluiten de spelers die we missen snel aan zodat we nog beter ons aantrekkelijke spelletje kunnen spelen.

   

  Programma
  RKAVV onder 23 speelt aanstaande zaterdag om 17.00 uur tegen koploper ASWH. Van de uitwedstrijd weten we dat dit ook een goede ploeg is dus de mannen van Patrick zullen aan de bak moeten! Komende zondag zal DJ Jan er weer alles doen om er een gezellige dag van te maken. Daarnaast zal Jelle weer zijn best doen een nieuw record aan verkochte loten te halen. Aan de prijzen zal het niet liggen want die zijn altijd goed! Volgende week vervolgen we met de wedstrijd tegen HBS uit. Hoe mooi die wedstrijd gaat worden weten we zondag om 16.00 uur. Ik raad iedereen aan deze wel in zijn agenda te zetten!!

  Veiling 16 december
  Schrijf je hier in voor de veiling van vrijdag 16 december

rfwbs-sliderfwbs-slide