• Steunen!!!!
  Met nog maar 3 wedstrijden te gaan is de strijd onderin nog lang niet gestreden! Na de ruime overwinning op DSO hebben nog niet de juiste afstand kunnen nemen. We moeten dus ook tegen een prima ploeg als Capelle resultaat gaan halen.
  In de wedstrijd voor de halve finale beker lukte dat niet maar met name de eerste helft hadden we toen meer uit onze aanwezigheid op hun helft moeten halen. In deze fase van de competitie hebben we echt de maximale steun nodig van onze jeugd.
  We hopen dan ook dat zij massaal na hun wedstrijd naar het hoofdveld komen om RKAVV 1 naar 3 punten te schreeuwen! Amin Boutkabout is deze wedstrijd de pupil van de week. Hij speelt in de JO9-2 en Ronaldo en Nick Gardenier zijn zijn favoriete spelers.
  Wij wensen Amin een hele fijne dag toe!

  Programma
  Komende zaterdag speelt de onder 19-1 om 11.00 uur thuis tegen Voorschoten. Na de wedstrijd van het 1e tegen Capelle ontmoet RKAVV onder 23-1 sv Den Hoorn. Wij wensen beide teams veel succes.
  Let verder nog op de XXL BBQ aankondigingen van komende zaterdag. Volgende week vervolgen we met een spannende uitwedstrijd tegen Heerjansdam. Maar eerst zaterdag resultaat halen!

rfwbs-sliderfwbs-slide