• Voorbeschouwing RKAVV 1 - DSO 1

    Toch weer een derby!
    Na de mooie en zeer terechte 0-3 bij ’s Gravenzande vervolgen we met een leuke thuiswedstrijd tegen DSO uit Zoetermeer. De in de 4e divisie debuterende ploeg van trainer Dennis Olman lijkt laag te staan maar heeft toch stiekem al 10 punten bij elkaar gesprokkeld waaronder knappe overwinningen tegen HBS (uit) en de 1-0 thuis tegen het ervaren Smitshoek. In deze zware maar heel leuke competitie is geen tegenstander gemakkelijk, dus van onderschatting zal geen sprake zijn. In de Zoetermeerse ploeg spelen ook 2 oud RKAVV’ers. Middenvelder Joep Roovers (zie foto) en aanvaller Jeremy Burke zijn zaterdag in Leidschendam op een voor hun bekend veld van de partij. De ploeg van Peter Klomp is door het aansluiten van Khashaer Saeb (foto) en Shelton Wijngaarden weer bijna helemaal compleet. Pupil van de week is Lukas Woldedikan uit de JO9-2. Wij hopen dat Lukas en zijn familie en vrienden een hele mooie dag hebben!

    Programma
    Komende zaterdag speelt de JO19-1 om 10.30 uur thuis de topper tegen Voorschoten. We zijn benieuwd of de ploeg van Jonas, Ferdy en Ben de stijgende lijn voortzet! Om 13.00 uur vervolgt RKAVV onder 23-1 thuis tegen Fortuna Wormerveer.
    Het zou mooi zijn als ook zij de knappe overwinning van vorige week in Huizen een vervolg geven. Volgende week vervolgen we met de uitwedstrijd tegen Capelle. We hopen op een grote opkomst komende zaterdag op RKAVV!

rfwbs-sliderfwbs-slide