• Voorbeschouwing RKAVV 1 - FC 's Gravenzande 1

  En nu doortrekken!
  Na eindelijk weer een mooie winst tegen HBS treedt de ploeg van Peter Klomp komende zaterdag aan tegen FC ’s Gravenzande. De ploeg van trainer Mike Jonk ( zie foto )  doet het prima en staat in de top van de ranglijst.

  RKAVV heeft net als afgelopen zondag tegen HBS een resultaat nodig, en liefst winst, om de uit de onderste geledingen weg te komen. Daar hebben we zaterdag middag de steun van heel RKAVV bij nodig. Waar het vroeger gebruikelijk was dat jeugdspelers naar het 1e gingen kijken moeten we ( leiders, trainers! ) dat nu vanuit de club gaan stimuleren. Het is voor de club belangrijk dat we op dit prima niveau blijven acteren. We hebben er, zeker gezien de XXL 3e helft, alle vertrouwen in dat we nu wel een volle bak RKAVV supporters langs de lijn hebben!

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 19-1 om 11.00 uur een thuiswedstrijd tegen Hillegom. Door het verlies tegen Den Hoorn is de 1e plaats even vergeven, maar dat kan door winst tegen Hillegom zomaar weer anders zijn! Succes mannen!

  RKAVV onder 23-1 speelt om 18.00 uur de derby tegen Forum Sport.
  Ook de mannen van Majid wensen wij veel succes! Volgende week donderdag (aanvang 20.00 uur) vervolgen we met de halve finale voor de KNVB Beker thuis tegen Capelle!

rfwbs-sliderfwbs-slide