• Voorbeschouwing RKAVV 1 - HBS 1

  Nog 3 finales!
  Met de benodigde overwinning afgelopen zondag in Haren hebben we ervoor gezorgd dat er op de prachtige derby tegen HBS van komende zondag nog meer lading ligt! Het al weken benoemde zinderende einde van de competitie gaat nu dus echt van start.
  Purmersteijn en RKAVV volgen koploper Hoogeveen op 2 punten en HBS zit daar net 1 puntje achter. Het is heel simpel, iedereen moet zijn wedstrijden winnen om mee te blijven doen. Komende zondag zal er dus wellicht ergens teleurstelling zijn. Wij willen na 4 opeenvolgende overwinningen ervoor zorgen dat we de laatste wedstrijd thuis tegen Hoogeveen “het tijdperk Ceccucci“ op de mooist mogelijke manier gaan afsluiten! Dan zal er zondag tegen HBS simpelweg gewonnen moeten worden. We hopen dat alle jeugdleden komende zondag in het supportersvak naast “het huisje” bij elkaar komen om de ploeg van Maurizio naar de overwinning te schreeuwen! De derby tussen RKAVV en HBS had niet op een mooier moment kunnen komen. De mannen hebben de steun nu nodig van iedereen in de club!

  Maurizio Ceccucci over de derby tegen HBS: De laatste weken doen we steeds wat we moeten doen, en daar zijn we van plan mee door te gaan! We hebben komende zondag echt nog wat goed te maken voor het puntverlies in de uitwedstrijd tegen HBS. We hadden gehoopt op een geweldig competitie slot en daar zijn we nu in terecht gekomen! Hopelijk worden we komende zondag door heel RKAVV geholpen. Ik verwacht een spannende wedstrijd en een super gemotiveerd RKAVV!

   

  Pupil van de week
  Ismailefe is zondag de pupil van de week. Hij speelt in onze JO9-1 en hij is fan van Galatasaray!

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.00 uur thuis tegen Katwijk onder 23. De ploeg zal spelen om te winnen maar het wordt lastig om komend seizoen in de 1e divisie voor onder 23 teams te blijven. Komende zondag zullen DJ Jan en Jelle met zijn loterij er alles aan doen om er weer een leuke dag van te maken. Hopelijk zit het weer mee en kan alles weer buiten gezet worden. Na de wedstrijd zal huiszanger Jari vd Helm weer los gaan! Volgende week vervolgen we met uitwedstrijd tegen VOC in Rotterdam, maar eerst moeten we er komende zondag een geweldige dag van maken!

  OPROEP VOOR ALLE JEUGDTEAMS: KOM ZONDAG IN JE RKAVV SHIRT NAAR DE CLUB OM HET 1E TE STEUNEN!

rfwbs-sliderfwbs-slide