• Nacompetitie maximaal!
  Op de plek waar iedereen het juist niet verwacht had ging het afgelopen zondag mis. Na 5 overwinningen op rij werden de cruciale punten voor het kampioenschap verloren bij VOC. Wat nu nog rest is de nacompetitie te bereiken, maar zelfs dat is niet zeker. Belangrijk om komende zondag tegen Hoogeveen gewoon vol voor de winst te strijden, ook al kunnen zij kampioen worden. De wedstrijden tussen RKAVV en Hoogeveen staan altijd garant voor in ieder geval aanvallend voetbal. Kansen krijgen we altijd tegen Hoogeveen en dat zal deze zondag niet anders zijn. Hoogeveen zal in ieder geval veel publiek meenemen en een platte kar (hoorden we de voorzitter vorige week vertellen). Voor de mannen van Maurizio speelt ongetwijfeld een stuk prestige mee. We hebben helaas zelf verzuimd ervoor te zorgen dat het kampioenschap komende zondag in een rechtstreeks duel uit wordt gevochten. Hoogeveen heeft het tot nu toe het beste gedaan en zal dat zondag graag willen afmaken. Verder is onderin alles bekend en is dus alleen de kampioen (Hoogeveen of Purmersteijn) en de winnaar van de 3e periode nog niet bekend. Die laatste periode willen wij graag hebben. Pupil van de week is de 8 jarige Elisey Boeren uit de JO9-3. We wensen hem en zijn familie en vrienden een hele fijne dag!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Hoogeveen:
  Helaas zijn we in Rotterdam afgehaakt voor het kampioenschap. Heb echter direct na het gelijke spel benadrukt dat we nog steeds in de race zijn voor promotie. Die kans moeten we beet pakken en we gaan dus zondag tegen Hoogeveen daarvoor spelen. Hopelijk komen er alsnog veel Leidschendammers op deze laatste competitiewedstrijd af. Hopelijk voor ons niet de laatste!

  Media
  Komende zondag zal er, door het mogelijke kampioenschap van Hoogeveen, een hoop media aanwezig zijn op RKAVV. Zowel Hoogeveen TV als RTV Drenthe komen opnames maken, dus het wordt dringen op de hoofdtribune zondag als de gebruikelijk radio en schrijvende pers ook weer aanwezig is.
  Het wordt mooi weer en DJ Jan en Jelle met zijn loterij zullen weer voor het nodige vertier zorgen. Verder zal het op het veld moeten gebeuren! Mocht Hoogeveen toch kampioen worden laten we ze dan met het bijbehorende respect van een kampioen behandelen! We kunnen straks in ieder geval terug kijken op een hele bijzondere competitie! Laten we hopen dat wij na zondag in ieder geval nog niet klaar zijn en we in de nacompetitie terecht komen. Dan resten er weer opnieuw 4 finales! We houden u op de hoogte.

  Prijzen loterij:
  Miele stofzuiger, Bacardi 1,5 liter en de gebruikelijke prijzen.

rfwbs-sliderfwbs-slide