• Niet verliezen, maar nu maar weer eens winnen!

  Al 10 wedstrijden lang heeft het 1e niet verloren. Echter de laatste 4 wedstrijden werden ook niet gewonnen, en dat had echt beter gekund!  Komende zondag komt er voor de 3e week achter elkaar een hoogvlieger naar de Kastelenring. Het Hoogeveen van trainer Nico Haak ( ja die!)  komt op bezoek en willen we nog ergens meedoen dan moeten we gaan winnen. Dat zal niet gemakkelijk zijn want Hoogeveen is een goede ploeg, maar in de uitwedstrijd hebben we laten zien minimaal op het zelfde niveau te zitten. Dan moet wel de motivatie en strijd op een hoog niveau zitten! Zondag is Milou Hörters pupil van de week. Milou speelt in de MO11-2 en we hopen dat ze een geweldige dag heeft! (zie foto)

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Hoogeveen: Hoogeveen is een top ploeg in deze hoofdklasse. Dat hebben we in de uitwedstrijd ondervonden. Zij hebben toen echter ook ondervonden dat wij daar heel goed in mee kunnen. Dat wat we daar gebracht hebben moeten we nu minimaal weer gaan brengen om er een echte wedstrijd van te maken. Ik zie spelers de laatste weken weer naar hun niveau groeien. Dat is dan net op tijd en jammer voor Hoogeveen!

  Programma
  RKAVV deed afgelopen zondag slechte zaken in de titelstrijd met de nederlaag tegen Groeneweg. Hopelijk kunnen ze komende zondag om 12(!) uur tegen Spartaan’20 het tij keren en weer aansluiting gaan vinden. Uiteraard is er zondag ook weer 7 tegen 7 en zal Jelle zijn loterij doen met weer een JBL speaker als hoofdprijs.  Volgende week vervolgen we met een verre uitwedstrijd tegen MSC.

  Loterij
  Hoofdprijs: JBL Charge 4 zwart t.w.v. 169 euro
  Twee tickets + Parkeren ADO Den Haag - Fortuna Sittard op vrijdag 13 maart om 20:00u
  1 liter Ketel1
  Mighty Mug Coffee Malaga
  Mighty Mug Coffee Manhattan
  Mighty Mug Coffee Milano
  Kratje Amstelbier

rfwbs-sliderfwbs-slide