• Goed maken
  Na de bijzondere bekerwedstrijd tegen ons sterk verwerende 2e elftal komen we zondag, om 14:30u, de volgende topper tegen. JOS Watergraafsmeer komt op bezoek dat had een hele speciale moeten zijn. Bij winst afgelopen zondag tegen Alphense Boys hadden we dan tegen de Amsterdammers rechtstreeks kunnen spelen om een periode. Dat zit er door het gelijke spel nu helaas niet in. Het blijft toch een topper en van groot belang om te winnen om aan te blijven haken! De ziekenboeg loopt langzaam leeg en dus kunnen we in ieder geval vrijwel compleet aan treden!

  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen JOS: Ik ben de laatste weken niet tevreden over ons spel. We verliezen niet maar dreigen wel af te vallen voor de prijzen. Bij winst zondag tegen JOS zie ik echter toch nog kansen, en dat ga ik ze dan ook meegeven. We hebben trouwens nog iets goed te maken voor de 2-1 uit nederlaag. Toen waren we bovenliggend en vergaten we te winnen. Dat moet nu anders!

  Programma
  Komende zondag speelt RKAVV 2 om 11.30 uur thuis tegen Groeneweg 2. Afgaande op de bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag mogen we daar veel van verwachten. Wanneer ze de afgelopen dinsdag getoonde drive ook in de competitie kunnen brengen dan kan het nog wel eens een heel mooi jaar worden. Wij zijn benieuwd en wensen de mannen van Patrick veel succes! Uiteraard is de toegang gratis en kunt u dat geld besteden aan de loterij en een kans maken op mooie prijzen! We hopen op een super gezellige zondag en op een mooie overwinning die ons wellicht weer dichterbij iets moois brengt. Volgende week vervolgen we met weer een top thuiswedstrijd tegen Hoogeveen. Maar eerst zondag de strijd aan gaan met JOS……… (die ongetwijfeld weer komt kijken!)

  Hoofdprijs in de loterij:
  JBL Charge 4 zwart - met JBL Connect+ t.w.v. 164 euro. Zie foto hieronder.

rfwbs-sliderfwbs-slide