• Voorbeschouwing RKAVV 1 - Purmersteijn 1

    Topper
    Na de zwaar bevochten overwinning in Hoorn op Hollandia spelen we komende zondag eindelijk weer lekker thuis. Tegenstander is het stiekem omhoog geklommen Purmersteijn van de sympathieke trainer Mo el Bouziani. Het belooft een mooie pot te worden tegen de altijd frisse ploeg uit Purmerend. Slechts 3 punten van ons verwijderd op de ranglijst dus we kunnen goede zaken doen deze zondag! Pupil van de week is Emre Ilyas Gunduz uit de J09-2. Wij wensen Emre en zijn familie en vrienden een hele leuke middag toe! Verder zullen DJ Jan en Jelle met zijn loterij weer voor het nodige vermaak zorgen. Verder gaan we ervan uit dat het bestuur de nodige actie heeft ondernomen om zo veel mogelijk mensen en sponsoren naar de club te trekken. Dat hoort bij het niveau van dit moment!

    Maurizio Ceccucci: Ik ben begonnen aan mijn afscheidstoernee met RKAVV en die is in Hoorn goed van start gegaan afgelopen zondag. Ik hoop al mijn RKAVV vrienden weer te zien aanstaande zondag want in deze belangrijke (komende) maanden kunnen we hun steun goed gebruiken. Purmersteijn is een goede ploeg maar we weten wat ons te wachten staat. Onze ploeg is ondertussen een eenheid geworden die moeilijk te verslaan is, ook komende zondag!

    Programma
    Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 de eerste thuiswedstrijd van de 2e competitie van dit seizoen. De ploeg van Patrick van Pruijssen is ingedeeld in Noord nu. Tegenstander is ADO’20 uit Heemskerk en er wordt om 17.00 uur afgetrapt. Volgende week vervolgt RKAVV 1 met de lastige uitwedstrijd tegen Alphense Boys.

rfwbs-sliderfwbs-slide