• Voorbeschouwing RKAVV 1 - TOGB 1 met eindejaars-BBQ!

  De laatste van het seizoen!
   
  Komende maandag, 2e Pinksterdag, spelen we alweer de laatste wedstrijd van dit, door Corona, gebroken seizoen. Op bezoek komt de kampioen van dit seizoen TOGB. We feliciteren de ploeg van Mark Schuur met dit knappe resultaat!
   
  RKAVV eindigt op de 6e plaats dit seizoen. Waar we daar andere jaren wellicht tevreden over waren geweest, mogen we dat nu absoluut niet zijn. Te vaak werd niet gewonnen na vaak flitsende begin fases van wedstrijden. Met als resultaat dat er maar liefst 10 keer gelijk is gespeeld. We gaan niet meer rekenen, maar zorgen dat we deze fout komend seizoen niet meer maken met een ploeg die grotendeels bij elkaar blijft, en meer dan genoeg kwaliteit heeft om mee te doen.
   
  We nemen vandaag afscheid van Joep Roovers (DSO), Hayden Bergen ( Forum Sport ) en doelman Petter van Pruijssen (Forum Sport, zie foto rechts). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe uitdaging. RKAVV zal zich passend versterken, maar de kern zal altijd herkenbaar blijven!
   
  Pupil van de week is Joah Kok uit de JO11-5. Wij wensen Joah en zijn familie een gezellige dag toe! Laten we de competitie gezellig afsluiten met de Tifosi BBQ, de loterij van Jelle en de muziek van DJ Jan. Langs deze weg bedankt de selectie de Tifosi, Jan , Jelle en  alle nauw betrokkenen voor het afgelopen seizoen!!
  Rond 20 juni wordt de training hervat en zullen er wellicht ook wat wedstrijden gespeeld worden. We houden u op de hoogte!
   
  Eindejaars-BBQ
  De eindejaars-BBQ wordt georganiseerd door de supportersclub van RKAVV; de Tifosi. Deze BBQ zal plaatsvinden na de wedstrijd RKAVV - TOGB. Deze BBQ is ook goed te combineren met je team als eindejaarsBBQ. De gehele BBQ wordt voor je geregeld want onze Tifosi staan ook voor jou klaar! De kosten zijn maar €7,50 pp!
  Als je wilt helpen met de BBQ geef dat dan aub even aan als je je aanmeldt.
  Aanmelden kan uiterlijk tot vrijdag 3 juni via tifosi@rkavv.nl of stuur een whatsapp naar 0651793264.

  The Voice
  Natuurlijk is Dj Jan er voor weer een hoop muzikale toppers en zal oud The Voice deelnemer in 2020 Sebastiën van Dorp er zijn om met zijn zangtalent voor nog meer gezelligheid te zorgen.

  7x7 recreantenvoetbal
  Van 11:30u tot 12:00u 7x7 recreantenvoetbal

  Springkussens
  Kinderen van 5 t/m 12 jaar Kunnen van 12:00u tot 15:00u hun energie kwijt op SPRINGKUSSENS!

  Loterij en JACKPOT Blinde Pool
  Vandaag hebben we zoals altijd weer de gebruikelijke mooie prijzen in de loterij met vandaag een MIELE Stofzuiger als hoofdprijs!
  De JACKPOT van de Blinde Pool staat vandaag op 150 euro! (Max 100 tickets) Tot maandag!

rfwbs-sliderfwbs-slide