• Voorbeschouwing RKAVV 1 - VOC 1

  Spannend in de top!
  Na de doelpuntloze topper tegen HBS vervolgen we komende zondag al weer met de laatste thuis wedstrijd van 2022 tegen het Rotterdamse VOC, met oud prof Thomas Verhaar ( zie foto ) in de ploeg. De teleurstelling van de niet gewonnen wedstrijd tegen HBS kunnen we nu thuis van ons afspelen. We moeten weer op zoek naar de 3 punten want ondertussen zijn er meer clubs in de top aangesloten. Er zijn nog maar 2 wedstrijden te gaan voor de winterstop en daar zullen we minimaal 4 punten uit moeten halen. Na de zware pot in Den Haag waren er wat lichte klachten dus de fysio’s moeten aan de bak om iedereen weer speelklaar te krijgen. Pupil van de week is Rixiano Tirtaredja uit de JO9-3, zijn vader ( toevallig zijn trainer!) en zijn zus Richelle ( speelt bij de meisjes ! ) zullen er met de rest van de familie ongetwijfeld ook bij zijn. Wij wensen hun veel plezier en hopen dat de punten door hun aanwezigheid ook in Leidschendam blijven!
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen VOC
  VOC is voor ons altijd een lastige tegenstander. Willen we in de top mee blijven doen dan moeten we simpelweg winnen, en net als elke week gaan we daar dus voor spelen! Ik hoop de laatste thuiswedstrijd van het jaar de trouwe supporters allemaal weer te zien en het jubileumjaar in Leidschendam voetballend goed af te sluiten!
   
  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 de belangrijke uitwedstrijd in en tegen Dongen. Een goed resultaat zou een hoop rust geven richting de laatste competitiewedstrijd op 17 december. Volgende week vervolgen we met de volgende topper tegen en in Hoogeveen!
  Gerjo zal er voor zorgen dat die wedstrijd ook in Leidschendam te zien is. Maar eerst komende zondag thuis tegen VOC. DJ Jan en Jelle zullen weer voor de nodige beleving zorgen met muziek en de lotenverkoop!

  Veiling 16 december
  Inschrijven voor de veiling kan HIER
  De kavels van de veiling zijn te zien via de volgende youtube:

   

rfwbs-sliderfwbs-slide