• Voorbeschouwing Rohda Raalte 1 - RKAVV 1

  Onbekende tegenstander
  Na de moeizame overwinning op Alphense Boys gaan we voor het eerst dit seizoen weer echt op reis. Tegenstander van komende zondag Rohda Raalte werd afgelopen seizoen op overtuigende wijze kampioen in de 1e klasse.
  Een club met een mooie historie op zoek om nieuwe historie te schrijven. Na een lastige start wonnen ze ieder geval afgelopen weekend in Velsen en we treffen dus een ploeg met vertrouwen. De ploeg van Maurizio Ceccucci begint, in ieder geval op het trainingsveld, weer completer te worden.
  Het is nog even wachten op 4 spelers die ook tijdens de wedstrijden gaan aansluiten. Aan de andere kant doet de ploeg van nu wat het moet doen, punten pakken. Dat is de ene week overtuigender dan de andere, dus het kan allemaal nog veel beter! Komende zondag moeten we dus gewoon aan de bak tegen een mooie club, waar we ook weer voor de winst zullen gaan!
   
  Maurizio Ceccucci over Rohda Raalte: Voor mij een onbekende ploeg waarvan ik weet dat ze vorig seizoen overtuigend kampioen zijn geworden. Ik was afgelopen zondag de 1e helft niet tevreden en dat hebben ze in de rust dan ook gehoord van me. Gelukkig trekken we de wedstrijd er nog uit, maar het moet gewoon beter. Komende zondag zorg ik dat we er weer vanaf het begin staan net zoals de week ervoor tegen Purmersteijn.
   
  Voor de echte RKAVV supporter:
  Sportpark Tijenraan
  Zwolsestraat 76
  8101 AE Raalte
  Tel.: 0572 – 35 20 10

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.00 uur de 2e wedstrijd van de competitie tegen Gemert. Dat zal een lastige klus worden en we wensen de mannen van Patrick heel veel succes!

  Volgende week vervolgen we thuis met de derby tegen Westlandia.
  Wij zijn er blij mee dat ze weer bij ons in de competitie zitten. Al zullen zij, door de degradatie, daar een andere mening over hebben. We gaan er in ieder geval samen een geweldige dag van maken met in de derde helft zanger Ronnie Ronaldo!

rfwbs-sliderfwbs-slide