• Voorbeschouwing twee wedstrijden in Paasweekend

    Zwaar Paasweekend dankzij ….

    Na de zeer verdiende 1-1 in Rotterdam tegen SC Feyenoord kunnen de mannen van trainer Peter Klomp in het gehele Paasweekend aan de bak! Op zaterdag eerst de wederom zware uitwedstrijd tegen het geroutineerde Smitshoek in Barendrecht.

    De thuis wedstrijd ging nipt met 1-0 gewonnen maar dat had toen heel anders kunnen aflopen. Op het natuurgras zal weer een resultaat gehaald moeten worden gezien de stand op de ranglijst. Gezien de strijd van de laatste weken hebben we daar het volste vertrouwen in. Smitshoek kan vrijuit spelen en zal dat ongetwijfeld ook gaan doen.

    VV Smitshoek, Sportpark Smitshoek, Smitshoeksebaan 25, 2993BZ Barendrecht.

    Na een belangrijke rustdag op zondag volgt maandag (2e Paasdag) direct de volgende zware beproeving. In de kwartfinale van de KNVB beker treffen de roodwitten dan 1e klasser Spijkenisse van trainer Peter Wubben met als inzet een plek in de grote KNVB beker. Er kwam geen medewerking om de wedstrijd een dag te verplaatsen zodat de mannen de 1e Paasdag goed zullen moeten benutten om te herstellen van de zaterdagwedstrijd tegen Smitshoek.  Bij beide wedstrijden zijn de belangen groot en hopen derhalve op veel Leidschendamse steun in Barendrecht en op maandag in Leidschendam. Volgende week vervolgen we met een thuiswedstrijd tegen Poortugaal.

rfwbs-sliderfwbs-slide