• Velsen 1 - RKAVV 1: a.s. zondag 3 april 14:00u

  Lastig
  Na het vrije weekend vervolgen de mannen van Maurizio Ceccucci de competitie met de lastige uitwedstrijd tegen Velsen. Lastig, omdat de enige 2 edities die er geweest zijn eindigden in een 0-2 overwinning voor Velsen. Dat waren echter 2 thuiswedstrijden en dit wordt de 1e keer dat we op het natuurgras in Velsen de strijd aan gaan met de plaatselijke hoofdklasser. Langzaam wordt de groep weer compleet. Afgelopen week sloot Justin van Rijswijk ook weer aan in de groep en Yani Bouras en Yair Sidoe zijn ondertussen ook weer actief bezig met hun herstel. Na de mooie uitoverwinning in en tegen Hoogeveen zou het goed zijn dit te herhalen en een mooie serie neer te zetten. Dan gaan we wel zien wat dat nog teweeg kan brengen!

  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 de thuiswedstrijd tegen UNA. Deze 2e thuiswedstrijd van de halve competitie in de eerste divisie begint om 17.00 uur.

  Zondag 10 april 14:00u
  Volgende week zondag 10 april vervolgen we de competitie met een thuiswedstrijd tegen Alphense Boys. Omdat we een maand geen thuiswedstrijd hebben gehad pakken we dan uit met hopelijk drie punten maar ook met veel prijzen in de loterij. De JACKPOT van de blinde pool staat dan inmiddels op 75 euro.

  Voor de supporters:
  Sportpark Driehuis
  Wolff en Dekenlaan 144
  1985 HT Driehuis
  Telefoon 0255 - 513768

rfwbs-sliderfwbs-slide