• Voorbeschouwing VKW 1 - RKAVV 1 - Ga mee met de bus!

  Ga mee met de bus!!
   
  Na de dik verdiende overwinning op Velsen moeten we het er dan nu toch maar over hebben. Komende zondag is er in de uitwedstrijd tegen VKW de 1e  periodetitel te behalen! Met eindelijk een prima start van de competitie kunnen de mannen van Maurizio Ceccucci dus een eerste “prijsje” pakken.
  Dat is veel wedstrijden gepaard gegaan met prima aanvallend voetbal, en de complimenten logen er dan ook niet om.  Komende zondag zal dat weer anders zijn op het lastig te bespelen natuurgras veld in Westerbork.  Net als de vorige keren zal de groep dan ook deze week op de training al beginnen met “wennen” op het echte gras! Dat ging overigens tegen SJC uiteindelijk ook prima!
   
  De tegenstander van zondag promoveerde vorig jaar knap uit de 1e klasse en heeft het tot nu toe nog lastig op een hoger niveau. De competitie is echter nog jong en er zijn nog een hoop punten te verdelen!
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen VKW: Natuurlijk ben ik super blij met de goede competitiestart! We zijn echter nog maar kort onderweg en ook al staan we bovenaan, we hebben nog niks! Ik verwacht zondag een fysieke tegenstander op een lastig veld. Echter moeten wij voldoende kwaliteit om ook komende zondag de wedstrijd naar ons toe te trekken. Ik hoop dat veel supporters gehoor geven aan de oproep van de tifosi om ons met de bus achterna te reizen!
   
  Supporters die mee willen met de supportersbus kunnen zich inschrijven door te mailen naar tifosi@rkavv.nl
   
  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.00 uur thuis tegen Forum Sport. Na de knappe overwinning van vorige week op TOGB zou een goed vervolg prettig zijn! Volgende week vervolgen we met weer een verre uitwedstrijd tegen het welbekende Heino!
  Maar eerst zondag spelen om de prijzen!
   
  Adres VKW:
  vv VKW
  Perkenslag 1
  9431 HE Westerbork

  Radio
  Zondag doet Hans Slootmaker weer verslag van de wedstrijd.
  Sportsignaal is te beluisteren op Den Haag 92.0 FM of online: https://cdn.denhaagfm.nl/luisterenhome/denhaagfm.html
  Of op Midvliet 107.2 FM 

rfwbs-sliderfwbs-slide