• Voorbeschouwing VOC 1 - RKAVV 1

  Nog 2 finales!
   
  Na de ongelooflijke eindspurt afgelopen zondag tegen HBS zijn we nog steeds in de race! Alleen Purmersteijn en wij maken naast Hoogeveen nog aanspraak op de titel. Komende zondag spelen we de laatste uitwedstrijd van dit seizoen in Rotterdam tegen VOC. VOC ligt naast Rotterdam The Hague Airport.
   
  VOC speelde zich afgelopen zondag net niet veilig in Velsen door een heel laat tegendoelpunt en dus een 2-2 gelijkspel. Het moet overigens wel heel raar lopen willen de Rotterdammers alsnog in de nacompetitie voor degradatie terecht gaan komen. Voor de ploeg van Maurizio geldt er maar weer 1 ding. Er moet gewonnen worden. De laatste thuiswedstrijd op zondag 1e Pinksterdag tegen Hoogeveen zal dan een geweldig spektakel gaan worden. Maar eerst moeten we de zware klus in Rotterdam gaan klaren. We hopen op veel RKAVV ers die de ploeg komen steunen.
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen VOC: Na de zwaar bevochten overwinningen op Be Quick en HBS volgt nu een minimaal zo zware opgave. In een ongetwijfeld wat mindere ambiance is het wellicht nog lastiger om weer net zo gemotiveerd het veld op te komen. Daar ligt onze taak deze week dus! Daarnaast hoop ik dat weer veel Leidschendammers het kleine stukje naar Rotterdam rijden om ons te steunen.

  KOM NAAR VOC IN ROTTERDAM EN STEUN RKAVV 1 !

  Adres VOC:
  R.C. & V.V. V.O.C.
  Hazelaarweg 7
  3053 PM Rotterdam
  (Naast vliegveld RTHA)

rfwbs-sliderfwbs-slide