• Gooit ook Dennis roet in het eten?
  Na het rustige weekend door Ciara hopen we weer op een weekend vol voetbal. Echter ligt Dennis nu op de loer en moeten we maar weer afwachten hoe dat gaat verlopen. We gaan er maar vanuit dat we weer lekker gaan voetballen.
  Tegenstander van zondag is VOC uit Rotterdam. Al vanaf het begin van de competitie staan ze onderaan, maar ze komen er beter en beter in. We zijn dus gewaarschuwd! Nog geen 2 weken terug ging de koploper van toen, JOS, daar nog met 3-1 onderuit. Zes van de tien punten werden de laatste 3 wedstrijden gehaald! De wedstrijd thuis tegen VOC wonnen we dan wel met 4-1, maar of dat nou zo verdiend was toen! De ziekenboeg van de ploeg van Maurizio en Jan is zeker nog niet leeg, maar langzaam sluit iedereen weer aan. Gelukkig is de selectie breed genoeg om dit op te vangen!

  Maurizio Ceccucci over VOC:
  Ik kan me de thuiswedstrijd nog goed herinneren. VOC had recht op meer bij een stand van 2-1 maar verzuimde de trekker over te halen. Pas in de eindfase liepen we weg naar 4-1. Ik ga ze daar deze week wel van bewust maken dat het niet even vanzelf zal gaan! Willen we erbij blijven dan moeten we wel gewoon winnen. Ik hoop op veel Leidschendamse steun zondag in Rotterdam, zo ver is het niet! (28km)

  Programma
  Komende zondag speelt RKAVV 2 de uitwedstrijd tegen WIK 2. De mannen van Patrick zitten er goed in en blijven zo in het kielzog van koploper TOGB. De KNVB heeft volgende week de thuiswedstrijd tegen Alphense Boys al ingelast. De aparte bekerstrijd tussen RKAVV 1 en 2 zal dus doordeweeks gaan plaatsvinden, jammer!! We gaan zondag uit van veel support in Rotterdam op weg naar hopelijk iets moois! Het adres van VOC is: 

  Aanvang wedstrijd: 14:00u
  Hazelaarweg 7, 3053 PM Rotterdam.

  Afgelopen dinsdag won RKAVV het duel met HMSH in de Sir Winston Cup:
  https://haaglandenvoetbal.nl/2020/02/12/sir-winston-cup-rkavv-pakt-na-doelpuntrijk-duel-winst-in-poule-d/

rfwbs-sliderfwbs-slide