• Voorbeschouwing zaterdag 15:30u: RKAVV 1 - LRC 1

  Robin Steffens 300e wedstrijd!
  Na de mooie overwinning bij Nieuwenhoorn staan we nog een weekje langer bovenaan. Komende zaterdag treffen we promovendus LRC uit Leerdam. Zij promoveerden afgelopen seizoen door in de finale van de nacompetitie met 2-1 van Spijkenisse te winnen.
  De ploeg uit Leerdam staat weliswaar lager op de ranglijst maar speelde afgelopen zaterdag wel knap gelijk tegen  Smitshoek. Over knap gesproken, aanvoerder Robin Steffens speelde tegen Nieuwenhoorn zijn 300e officiĆ«le wedstrijd voor RKAVV! Dat is een prestatie van formaat van de nu 32 jarige leraar Wiskunde, een voorbeeld voor de jeugd van RKAVV!! Hopelijk gaat hij na zijn zeer terechte huldiging weer voorop in de strijd om de 3 punten in Leidschendam te houden! We staan deze week dus nog bovenaan en laten we proberen zaterdag daar nog een week aan vast te plakken.

  Pupil van de week
  Max Luiten uit de JO8-2 gaat daar bij helpen want hij is de pupil van de week (zie foto onder)! Wij wensen Max en zijn familie (zijn ouders Rogier en Paula zijn zeer actief voor RKAVV!)  en vrienden een hele leuke zaterdag toe!

  Programma
  Komende zaterdag speekt RKAVV onder 23 de 3e wedstrijd van de competitie tegen Legmeervogels. Deze wedstrijd begint om 12.45 uur. Met een winst en een verliespartij is het zaak de punten weer in Leidschendam te houden. Ook RKAVV 2 en 3 spelen thuis en naast hun een heleboel jeugd en vrouwen teams! Het zou mooi zijn als iedereen na hun wedstrijd bijpraat rondom het hoofdveld waar RKAVV 1 speelt en hen naar de overwinning schreeuwt! Dan maken we er daarna een gezellige 3e helftje (de XXL volgt over enkele weken!) van. Het 1e elftal vervolgt de competitie volgende week met een uitwedstrijd tegen RVVH in Ridderkerk. Maar eerst gaan we er zaterdag weer een mooie dag van maken met zijn allen!!

rfwbs-sliderfwbs-slide