• De Vrienden Loterij steunt organisaties op velerlei gebieden waaronder de sport. De helft van de inleg gaat rechtstreeks naar goede doelen. Sinds kort heeft onze vereniging zich bij de Vrienden Loterij als een van deze goede doelen aangemeld.

  Door lid te worden van de Vrienden Loterij komt de helft van uw deelname ten gunste van RKAVV. U maakt dus niet alleen kans op mooie prijzen maar steunt daarmee tevens financieel onze vereniging RKAVV. Zo maakt u elke week kans op auto’s, reischeques, TV’s, laptops, fietsen en mooie geldbedragen oplopend tot € 100.000! En het mooie is, u wint niet alleen. Bij de VriendenLoterij winnen uw vrienden / familie / bekenden met u mee. Wint u een auto? dan winnen uw vijf deelnemende vrienden ook een auto! wint u de wekelijkse € 100.000? dan mogen uw vrienden ook € 100.000 verdelen. Kortom, Winnen is leuker met de VriendenLoterij en onze club wint altijd!

  Aanmelden?
  Via vriendenloterij.nl kunt u zich aanmelden voor nieuwe loten. Kruis daarbij aan dat u wilt meespelen voor uw favoriete club. Kies vervolgens voor RKAVV en daarmee gaat de helft van uw deelname naar RKAVV.
  Als u HIER klikt komt u daar direct.

  Al lid?
  Als u al lid bent van de Vrienden Loterij is het mogelijk om het goede doel aan te passen en hiervoor voetbalvereniging RKAVV te Leidschendam op te geven. U kunt hiervoor 0900-3001400 bellen. De code van RKAVV is 9335.
   
  In deze tijd van teruglopende sponsorinkomsten kijkt het bestuur naar mogelijkheden om dit op te vangen. Meedoen van onze leden, familieleden, kennissen en vrienden aan de Vrienden Loterij biedt die mogelijkheid en wordt bij u onder de aandacht gebracht. Kent u mensen die reeds meedoen attendeer hen dan op de mogelijkheid om RKAVV als begunstigde aan te wijzen. Laat het echter duidelijk zijn dat wij u tot niets verplichten en de keuze van meedoen is geheel aan u. Wij noch de Vrienden Loterij zullen u hierover benaderen.

rfwbs-sliderfwbs-slide