• Vrijdag 16 december 2022 BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling

  Op vrijdag 16 december ‘22 organiseert RKAVV de BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling! Wij realiseren ons dat, door Corona, de afhandeling van de laatste veiling in 2019 niet optimaal is verlopen. Wij willen deze “gedupeerde” kopers op de nieuwe veiling avond proberen tegemoet te komen. Daar komen we in een later stadium zeker op terug. Heb je ondanks dat toch nog vragen dan horen wij dat graag en zullen alles netjes beantwoorden. We hopen uiteraard dat RKAVV in deze de gunfactor heeft, wij zullen onze dankbaarheid daarvoor op 16 december proberen te tonen!

  Het goede doel voor de komende veiling houden we dichterbij. WijZijnRKAVV heeft activiteiten die sociaal en maatschappelijk aanspreken. Denk maar eens aan het Festival Unlimited en de Buurtresto! Ook al omdat deze activiteiten lange tijd hebben stil gelegen is het van belang dat dit weer goed van de grond gaat komen! Met een deel van de opbrengst van de veiling 2022 gaan we dit steunen!

  De veiling commissie bestaat ook dit jaar weer uit vrijwel dezelfde mensen. Rob van Pruijssen, Rob de Munck, Marcel Gräffner, Patrick van Pruijssen, Henry Steffens, Jonas Bloemen, Jelle Abma en Edwin Langeweg  zijn al weer op zoek naar kavels maar ook naar verse aanvulling van de veilingcommissie.
  Vers bloed zorgt ook voor een ander netwerk. De veiling van 16 december is een project dat die dag eindigt, en dat is overzichtelijk.

  Meld je aan via onderstaand mailadres!

  De club is trouwens altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Meld je aan via veiling@rkavv.nl. Ook als je wat anders voor de club wilt betekenen!

  veiling@rkavv.nl

  Eénmaal, andermaal

rfwbs-sliderfwbs-slide