• Vrijdag 16 december BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling

  Op vrijdag 16 december ‘22 organiseert RKAVV de BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling! 
   
  Goede doel
  Het goede doel voor de komende veiling houden we dichterbij: WIJZIJNRKAVV. WIJZIJNRKAVV heeft activiteiten die sociaal en maatschappelijk aanspreken. Denk maar eens aan het Festival Unlimited en de Buurtresto! Een deel van de opbrengst van de veiling 2022 gaat naar de activiteiten van WIJZIJNRKAVV!
   
  Veilingcommissie
  De veilingcommissie bestaat dit jaar uit: Allie van den Berg, Jelle Abma, Rob van Pruijssen, Marcel Gräffner, Patrick van Pruijssen, Henry Steffens, Jonas Bloemen en Edwin Langeweg.
   
  Aanmelden
  Hieronder kun je je inschrijven voor de veiling. Dit is een must want daarmee krijg je je kopersnummer. Ook evt. partners die deze gezellige avond niet willen missen dienen zich in te schrijven!

  Kavel-donaties
  Bedrijven en/of particulieren die mee willen helpen aan de veiling middels een donatie van een kavel kunnen de leden van de veilingcommissie benaderen of via veiling@rkavv.nl contact met ons opnemen.
  Op dit moment kunnen we als tegenprestatie je tot 16 december ruimte geven op de beeldschermen in de kantine.
  Ook kun je ruimte kopen in het veilingboekje. Voor 90 euro kom je dan in het veilingboekje met een halve pagina en krijg je als bonus tot 16 december ruimte op de beeldschermen in de kantine.

  De kavels die a.s. 16 december geveild worden kun je hieronder bekijken.

  Deze kavellijst wordt nog steeds elke week geupdate!
   
  Eénmaal, andermaal!
  veiling@rkavv.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide