• Naam:  Raymond Hazebroek
  Leeftijd: 42
   
  Verliefd/verloofd/getrouwd/kinderen?
  Ik ben getrouwd met Hannelore en heb 3 stoere jongens die allemaal op RKAVV zitten. Cristiaan van 12, Thomas van 10 en Matthijs is 6 jaar.
   
  Sinds wanneer ben je aan RKAVV verbonden en op welke manier?
  Cristiaan is op zijn 6e bij RKAVV gaan voetballen. Ik ben een jaartje later zijn team gaan leiden. Sindsdien leid ik elk jaar een team met één van mijn jongens.
   
  Welke activiteiten voer je momenteel uit bij RKAVV?
  Ik train sinds 2015 samen met mijn oudste zoon Cristiaan de JO7 kinderen, de voormalige mini pupillen. Ik ben hier eigenlijk ingerold omdat mijn jongste ook graag wilde voetballen, maar toen nog een luier droeg. Ik heb toen aangegeven wel te willen helpen bij de training??. Niet wetende dat na de zomer alle trainers doorschoven en ik ineens de ‘hoofdtrainer’ van de mini’s werd! Gelukkig wilde Cristiaan toen al direct helpen en inmiddels hebben we een hele leuke en goede club van trainers op deze groep. Behalve training geven aan de JO7 help ik bij het leiden van de JO10-1.  
   
  Wie is je favoriete voetballer/-ster en waarom?
  Internationaal ben ik echt een fan van Messi. Wat mij betreft de beste voetballer ooit, maar toch een teamspeler. Als fan van Ajax vind ik De Ligt echter ook een mooie voetballer. Ook een teamspeler. Sterk, met voor een verdediger een hele goede techniek, gecombineerd met een onverzettelijkheid en inzet die bij een aantal Ajax spelers nog wel eens ontbreekt.
   
  Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?
  Dat zijn uiteraard de teams van mijn jongens! Ik moet elk weekend weer kiezen tussen drie wedstrijden om naar toe te gaan. En hoe leuk ook de wedstrijd waar ik dan bij kan zijn, des te vervelender dat ik meestal twee wedstrijden niet kan zien??.
   
  Wie is je favoriete speler/speelster bij RKAVV en waarom?
  Ik geef alle mannen van de selectie een pluim voor hun houding richting de jeugd. Of het nu naar de pupil van de week is of naar de spelertjes die komen vlaggen en aanmoedigen; de 1e elftalspelers zijn eigenlijk altijd benaderbaar, vriendelijk en enthousiast. Jeugdspelers genieten ontzettend van die aandacht!   
   
  Welke hobby, anders dan voetbal, heb je of heb je gehad?
  Behalve naar het jeugdvoetbal kijk ik ook graag naar voetbal op TV of in het stadion. Daarnaast probeer ik de tijd te vinden om regelmatig zelf te squashen, maar vanwege werk en gezin schiet dat er helaas iets te vaak bij in.
   
  Wat wil je verder nog kwijt?
  Ik kom altijd met veel plezier bij RKAVV, maar zou het leuk vinden als er nog wat meer activiteiten buiten het voetbal geregeld worden waar ouders en kinderen enthousiaster aan mee doen. Een vereniging als RKAVV is buiten school een ideale plek om vrienden te maken, maar dan moet er wel animo zijn om een keer op zondag als team wat leuks te doen of in plaats van een afgelaste training een keer een andere teambuilding activiteit te ondernemen. Het blijkt voor veel ouders en kinderen helaas lastig om daar (extra) tijd of zin voor te maken. Ik vind dit jammer voor de kinderen, maar ook voor de club, want door meer dan alleen voetbal te bieden bindt je uiteindelijk ook je leden steviger aan je.

rfwbs-sliderfwbs-slide