• Een vereniging kan niet functioneren zonder vrijwilligers bovendien ‘vele handen maken licht werk’! Het bestuur wil zoveel mogelijk delegeren daarom is het belangrijk dat meer leden betrokken raken als vrijwilliger. Door het bestuur wordt het huidige vrijwilligersbeleid onder de loep genomen. Tijdens de ALV zal een duidelijk beleid worden gepresenteerd en kunnen de leden zich uitspreken over dit beleid.

  Stap 1 is het in kaart brengen van de vrijwilligers taken. Op basis van het reeds bestaande maar wat verouderde HVC (Het Vrijwilligers Centrum) handboek heeft het bestuur de vrijwilligers functies opnieuw bekeken. Met als resultaat een overzicht van alle functies waar momenteel vacatures voor zijn. Deze vacatures zijn op de RKAVV website, onder de tab ‘Aanmelden als vrijwilliger’ te vinden. Nog niet alle vacatures zijn voorzien van een volledige beschrijving maar komende weken zullen er steeds meer functiebeschrijvingen achter de vacatures geplaatst worden. Tevens zullen iedere 2 weken 3 functies worden uitgelicht op de hoofdpagina van de RKAVV website. Deze week de volgende 3 functies:

  Trainer peutervoetbal
  Het peutervoetbal (kinderen onder de 5 jaar) is een groot succes! Ook tijdens de Coronaperiode zijn de trainingen doorgegaan. Helaas was dat in de zaal niet meer toegestaan maar RKAVV is flexibel en de trainingen zijn verplaatst naar het veld. Dit is zo’n groot succes dat we komend seizoen alleen in de winterperiode en wanneer het zeer slecht weer is terug zullen gaan naar de zaal. Regelmatig zijn er nieuwe peuters en wordt de groep groot dus is RKAVV op zoek naar train(st)ers.

  Hoofdcoördinator niet selectie heren/jongens
  In de bestuurskolom voetbalzaken zijn diverse Hoofdcoördinatoren werkzaam. De hoofdcoördinator niet selectie rapporteert aan het bestuurslid voetbalzaken en stuurt de Technisch Coördinatoren Senioren/Zaal, Onderbouw niet selectie en Bovenbouw niet selectie aan. Daarnaast is er een samenwerking met de hoofdcoördinatoren Selectie, Vrouwen/Meiden, Organisatorische Zaken en Overige Zaken.

  Veldscheidsrechter senioren zaterdag/zondag
  Indien de KNVB geen scheidsrechter aanstelt voor een wedstrijd is de thuisvereniging zelf verantwoordelijk voor het aanstellen van een scheidsrechter. Bij de jeugd is er een poule van scheidsrechters die door een coördinator worden verdeeld over de wedstrijden. Bij de senioren is het team zelf verantwoordelijk voor het aanstellen van een scheidsrechter. Voor komend seizoen gaan we proberen ook voor de senioren een poule van scheidsrechters te creëren daarom zijn we op zoek naar extra scheidsrechters.

  Bekijk HIER alle huidige vacatures

rfwbs-sliderfwbs-slide