• Wedstrijd in/aanpassen

  Dit gedeelte betreft:

  - Verzoeken voor het uitstellen van competitiewedstrijden
  - Verzoeken voor het verplaatsen van competitiewedstrijden
  - Aanvragen oefenwedstrijden
  - Bekerwedstrijden

  Voor tegenstanders
  Indien u een competitiewedstrijd tegen een jeugdteam van RKAVV wilt verplaatsen of wilt u een oefenwedstrijd spelen, neemt u dan contact op met de trainer/leider/(technisch) coördinator van het betreffende team. De contactgegevens staan elders op de site bij de team informatie. Voor wedstrijden 'op RKAVV' dient afgestemd te worden of er velden op RKAVV beschikbaar zijn. Voor wedstrijden in het weekend kan dit afgestemd worden, door het RKAVV team, via het mailadres wedstrijdsecretariaat@rkavv.nl .Voor doordeweekse wedstrijden dient afgestemd te worden met de Technische Commissie. Doordeweekse oefenwedstrijden kunnen in eerste instantie alleen gespeeld worden in het 'eigen' trainingsblok.

  Voor RKAVV teams
  Oefenwedstrijden kunnen aangevraagd worden bij de Technisch Coordinator (selectieteams) en Coördinator (niet selectie teams).

  Beker- en competitiewedstrijden KNVB
  Uitstel voor een wedstrijd moet voor dinsdag 12 uur zijn gemeld bij de KNVB. De tegenstander hoeft bij het vragen van uitstel niet te worden ingelicht. (Zie punt 6 en 7 hieronder.) Dergelijke aanvragen moeten tijdig gemeld worden, via de (technisch) coördinator, bij het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@rkavv.nl). Het wedstrijdsecretariaat doet de melding bij de KNVB.
  In de categorie B mogen we ook wedstrijden onderling verplaatsen en op doordeweekse avonden vaststellen, of op een inhaaldag, mits deze teams na publicatie van het programma voor die dag door de KNVB, niet zijn ingedeeld. De tegenstander moet wel worden ingelicht en dient er mee in te stemmen. Het verplaatsen van wedstrijden moet eveneens voor dinsdag 12:00 uur bij de KNVB zijn gemeld.

  Bekerwedstrijden
  Bekerwedstrijden komen NIET in aanmerking voor uitstel! Bekerwedstrijden dienen, als ze niet op de geplande dag kunnen worden gespeeld, vooruit te worden gespeeld.
  De volgende procedure geldt:

  1 Indien een team uitstel of verplaatsen wil aanvragen, moet dat team dat melden bij de Coördinator (niet selectieteams) of bij de technisch coördinator (selectieteams). Als het verzoek later binnenkomt zal het wellicht niet meer op tijd verwerkt kunnen worden en zal dus ook niet meer verwerkt worden.

  2 De Coördinator / TC zal in overleg met de wedstrijdsecretaris de wedstrijd verplaatsen (zie hieronder).

  3 Voor het verplaatsen van een thuiswedstrijd, is naast toestemming van tegenstander, ook toestemming van de wedstrijdsecretaris (i.v.m. veldbezetting) nodig. Na afstemming over de mogelijkheden i.v.m. de veldbezetting kan de Coördinator/Leider contact opnemen met de tegenstander en met hen afstemmen over een nieuw tijdstip/datum. Zie verder punt 5.

  4 Uitwedstrijden mogen teamleiders in overleg met de coördinator zelf verschuiven/verplaatsen, mits teamleiders dat doorgeven aan de wedstrijdsecretaris. Zie verder punt 5.

  5 Voor het verschuiven van tijden en of datum is ook de naam en functie van de contactpersoon bij de tegenstander vereist bij het in te dienen verzoek. Het verzoek wordt door de wedstrijdsecretaris aan de KNVB gestuurd.

  De KNVB staat toe dat per team maximaal 1x per seizoen uitstel wordt aangevraagd.
  Na het eerste weekend van maart wordt er geen uitstel meer verleend.

rfwbs-sliderfwbs-slide