• Wat kan het toch allemaal snel gaan bij onze club. Bij aanvang van het nieuwe seizoen maakte ik me als voorzitter best wel een beetje zorgen over hoe we alles weer op de rit zouden gaan krijgen. Maar wat blijkt? Juist op zulke momenten vertoont RKAVV altijd haar veerkracht en laten we zien hoe sterk RKAVV is. Voor dit seizoen is alles voor op en rond de velden alweer geregeld en die organisatie staat als een huis. En de voorstellen om de club nog beter te maken vliegen me om de oren. Wat een enthousiasme is me de afgelopen weken tegemoet gekomen!

  Neem nu de kantine. We vreesden voor onderbezetting van vrijwilligers. Maar de nieuwe kantinecommissie is voortvarend van start gegaan en dat heeft geleid tot veel nieuwe mensen erbij. Geweldig hoe we dit met elkaar oplossen. Ons hapje en drankje is gegarandeerd. Iedere dag staat onze kantinedeur open, geweldig toch?! Menige club krijgt dit niet voor elkaar. Maar Wij Zijn RKAVV!

  En dan weer zoveel nieuwe gezichten langs het veld. Vele ouders en begeleiders hebben zich weer aangemeld als leider of trainer van een jeugdteam. Ook nieuwe gezichten met nieuwe ideeën, heerlijk om dat te mogen waarnemen. Wist je dat vrijwel alle nieuwe leden, die zich dit seizoen hebben aangemeld bij de club, garant staan voor de invulling van een vrijwilligersfunctie? Dit is Ongekend! Dus ook hier blijkt weer Wij Zijn RKAVV!  Nog meer voorbeelden zijn te noemen, denk bijvoorbeeld aan de verbouwingscommissie die weer nieuwe inspiratiebeelden, van o.m. de kantine, heeft opgehangen bij de ingang naar de kantine. Maar ik wil toch ook nog wat ruimte over houden voor wat vragen. We hebben de wind in de zeilen, maar?? zoeken nog RKAVV-ers die het Bestuur willen versterken of ondersteunen.

  Zo zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris. Een man of vrouw die verslagen maakt van vergaderingen, afspraken plant, de post verdeelt en met ons meedenkt over onze organisatie. Een mooie job die je zowel op de club als thuis uitoefent. Ook wanneer je ‘slechts’ een deel van deze functie zou willen vervullen willen we graag met je in gesprek.

  Tevens zoeken we een bestuurslid technische zaken: de eindverantwoordelijke voor onze voetbalzaken en uitvoerder van ons Technisch Beleidsplan. Ben je een voetbaldier en sterk in organiseren en kan je goed samenwerken? Dan komen we heel graag met je in gesprek. En ook hier geldt dat de functie kan worden verdeeld onder meerdere personen.

  Tot slot mag ik onze commissie "oud papier" niet vergeten. We ontvangen heel veel oud papier en karton. En we verdienen daar best veel geld mee. Maar het moet wel netjes een plek krijgen in onze container voor transport. De groep bestaat nog maar uit 2 personen, dat is echt te weinig. De MO17 liet onlangs zien ook over de WIJZIJNRKAVV mentaliteit te beschikken. Welke trainer, leider of wie dan ook wil hier nog meer een handje helpen?

  Dus, alles loopt lekker. Nu nog 2 bestuursleden erbij en wat mensen voor de oud papier commissie. Interesse? Bel me op 06 22 951 452 of mail me (bestuur@rkavv.nl). Je mag me natuurlijk ook aanschieten als je me op de club ziet lopen. Want graag wil ik binnen korte tijd kunnen schrijven dat ook dit is opgepakt onder het motto van: Wij Zijn RKAVV en we lossen het met elkaar op.

  Met sportieve groet,

  Frans van Rossen, voorzitter.

rfwbs-sliderfwbs-slide