• De winnaars van de Grote Clubactie zijn bekend. Op de 1e plaats is geëindigd Senna Roeling. Op de 2e plaats: Daniëlle Verschoor en op een gedeelde derde plaats Tom Heijne en Rishan Ramnath. Senna verkocht maar liefst 90 loten en heeft daarmee een trainingspak gewonnen! Daniëlle wint een traingsset en Thom en Rishan winnen een regenjack. (Graag melden bij Rob Zuiderwijk).

  In totaal heeft de Clubactie netto 3000 euro opgebracht. Hiermee zijn we de beste van alle verenigingen in onze gemeente LV. Knap staaltje werk dus! De opbrengst is te weinig voor het digitale scorebord en daarom gaan we eerst beginnen met het vervangen van de reservetenues voor de jeugd.

  10 loten en meer
  Op zaterdag 17 februari kunnen alle kinderen die 10 loten en meer hebben verkocht zich ’s ochtends melden in de commissiekamer om daar hun prijzen in ontvangst te nemen. (Aan Senna mogen even 45 euro aftikken!).

  Bedankt
  Iedereen die loten heeft verkocht willen we enorm bedanken voor hun inzet. Niet minder belangrijk daarbij zijn natuurlijk de mensen die de loten hebben gekocht! Dank voor jullie bijdrage aan RKAVV!

  Het jeugdbestuur

rfwbs-sliderfwbs-slide