• Op Valentijnsdag 14 februari staat de 3e Hollandse Borrel op het programma en we kunnen met trots
  aankondigen dat we optredens krijgen van Samantha Steenwijk en Wolter Kroes. Samantha staat op dit moment volop in de picture
  door haar succesvolle deelname aan "de Beste Zangers" en "Dancing with the Stars".  Wolter Kroes komt net als in 2012 RKAVV weer op zijn kop zetten met zijn vele bekende hits. Op veler verzoek is ook Mike Peterson weer aanwezig, die wederom live begeleid wordt door de lokale coverband Captain Midnight XL. Deze band zal ook Wolter Kroes live begeleiden, dus geen tapeshows, maar een echte Live in concert-setting op de Kastelenring.
   
  Vanaf 12 oktober zal de exclusieve kaartverkoop voor RKAVV-leden beginnen in de kantine. I.v.m. de vergunning is het aantal kaarten beperkt dus wees er snel bij, want de vorige edities waren beide ruim vantevoren stijf uitverkocht. Vanaf 21 oktober begint de openbare kaartverkoop via diverse voorverkoopadressen en via www.hollandseborrel.nl.
  Een kaartje kost 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur, indien dan nog beschikbaar.
   
  Vorig jaar ontstond er halverwege de avond een dusdanige druk op de bar, dat we hebben besloten om dit jaar een extra bar te zullen plaatsen en te werken met muntjes die te koop zijn op meerdere plekken, zodat de drankverkoop een stuk vlotter zal verlopen t.o.v. vorig jaar.
   
  Zet jezelf alvast op aanwezig in het Facebook-event om op de hoogte te blijven!
rfwbs-sliderfwbs-slide