• Op 20 november speelt ons eerste elftal de belangrijke derby tegen het HBS van Bas Steffens. Helaas mag hier geen publiek bij aanwezig zijn. Via onze Facebook pagina kun je de wedstrijd alsnog virtueel bijwonen. Hou dus onze Facebook pagina in de gaten voor het live verslag van de wedstrijd.

  De wedstrijd vangt aan om 18:00u en we gaan live om 17:50.

  De derby die geen derby mag zijn
  We keken er al weken naar uit. Eindelijk zou de mooiste wedstrijd van het jaar weer eens bij ons gespeeld gaan worden. En hij gaat ook gespeeld worden maar zonder publiek. Eigenlijk voor iedereen een zeer grote teleurstelling, want wedstrijden met veel publiek zijn er tegenwoordig echt te weinig. Het maakt de aankondiging in ieder geval een stuk minder enthousiast. Wellicht een idee om zaterdagavond met zijn allen met een rode fakkel over de Tuinenlaan te wandelen en keihard “RKAVV !” te roepen! Dan is er toch nog wat beleving rond de wedstrijd.
   
  De wedstrijd
  RKAVV verzaakte afgelopen zondag in Alphen de echte aansluiting te vinden en zal daar de komende weken weer naar op zoek moeten gaan. HBS scoorde moeilijk maar heeft daar de afgelopen 2 weken met 8 goals niks over te klagen. De ploeg van oud trainer Bas Steffens staat daardoor weer net boven ons op de ranglijst. Als we erbij willen blijven is het duidelijk wat moet gebeuren. Maurizio zijn ploeg is compleet, mits Corona niet om de hoek komt kijken. We gaan het zien ( U niet ) komende zaterdag avond op een sfeerloze Kastelenring. Er is geen loterij en de muziek zal alleen in de warming up van de jongens gedraaid worden.
   
  We hadden Bas en de aardige mensen van HBS komend weekend op een veel leukere manier willen ontvangen! Wellicht is de wedstrijd door een livestream te bekijken . De technici zijn daar volop mee bezig. We vervolgen komende dinsdag 23 november met de bekerwedstrijd tegen Alphense Boys thuis. Aanvang 20.00 uur.

rfwbs-sliderfwbs-slide