• Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie 2022!

    RKAVV doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen om de club te steunen en extra dingen voor de jeugd te realiseren. Ons doel dit jaar is om schermen aan te schaffen voor bij de aangeschafte Playstations en daarnaast sparen we voor leuke activiteiten.

    Alle jeugdleiders of trainers kunnen aanstaande zaterdag verkoopboekjes ophalen in de commissiekamer voor kinderen die langs de deuren willen gaan. Deze boekjes zijn niet op naam. Kinderen vullen zelf hun gegevens in op het boekje en leveren de boekjes aan het eind weer in.

    Kinderen kunnen dit jaar ook heel makkelijk online loten verkopen. Een boekje is dan niet nodig. Zaterdag plaatsen we een bestand op de site waar iedereen zijn of haar persoonlijke link kan vinden.  Elk lid heeft een persoonlijke verkooppagina! Op deze pagina kunnen ze badges verdienen, zien ze live hun lotenmeter, tussenstanden binnen de club en meer info over alle winacties. De verkooplink kan gedeeld worden met familie, vrienden of kennissen bijvoorbeeld via e-mail of whatsapp. Het is dus heel laagdrempelig om mee te doen. We zijn blij met alles wat lukt, elk lot is er 1!

    Zaterdag komt er meer informatie op de website en kun je ook zien welke prijzen de topverkopers kunnen verdienen!

    Alvast bedankt voor jullie inzet en veel verkoopplezier.

rfwbs-sliderfwbs-slide