• Zomerstop 2021

   

  De laatste wedstrijden voor Regio Cup zijn gespeeld, de grasvelden zijn reeds in onderhoud genomen en de laatste trainingen worden afgewerkt.
  Het seizoen 20/21 wordt afgesloten op zaterdag 3 juli met de laatste oefenwedstrijden en voor de onderbouw een eindejaarsfeest met BUMPERVOETBAL, VOETBALDART en LEVEND TAFELVOETBAL.

  Na zaterdag 3 juli zal het ballenhok afgesloten worden zodat de beheerders van het ballenhok (materiaalbeheer@rkavv.nl) alles in gereedheid kunnen brengen voor ons jubileumseizoen 21/22. Met je druppel kom je dan tijdelijk niet in het ballenhok.

  Op 21 augustus worden de grasvelden weer beschikbaar gesteld. Vanaf dat moment kan er weer volledig getraind worden.
  Sommige teams starten eerder op kunstgras.

  Het nieuwe trainingsschema zal t.z.t. op de website worden gepubliceerd. Wanneer jouw trainingen weer starten hoor je van je trainer.

  Wil je tijdens de vakantie toch trainen of een oefenwedstrijd spelen dan is dat in principe mogelijk. Realiseer je wel dat kleedkamers, douches, kantine en ballenhok afgesloten zijn! Ook met je druppel kom je dan niet in het ballenhok.

  Het bestuur wenst iedereen een prettige vakantie en we zien jullie allemaal graag terug bij de start van jubileumseizoen!

rfwbs-sliderfwbs-slide