• Zondag 10 oktober 14:00u: RKAVV 1 - De Zouaven 1

  Nu weer met publiek
  Na het gelijke spel van vorige week tegen TOGB treffen we komende zondag de Zouaven uit Grootebroek thuis. Precies een jaar later (net als eerder Velsen, kopie truc van de KNVB?) ontmoeten we de Zouaven opnieuw, nu wel met publiek. De lessen van de afgelopen weken moeten we maar weer meenemen. Te vaak geven we onnodig doelpunten weg en dat moet er simpelweg uit. Of we moeten er gewoon 1 meer maken dan de tegenstander……dan win je altijd! Daarnaast wordt het tijd het thuispubliek te laten zien dat we de punten in huis kunnen houden. Pupil van de week is Feline Verlaan (zie foto) uit de MO9-1, ze is voor Feyenoord en gaat zondag naast Petter op de bank zitten, want dat is haar favoriet! We wensen haar heel veel plezier en hopen uiteraard dat ze geluk bent voor de ploeg van Maurizio Ceccucci. Komende zondag zorgen de supportersvereniging en DJ Jan dat er weer genoeg gezelligheid is. 
   
  Maurizio Ceccucci over de Zouaven
  Ik ben nog steeds teleurgesteld over de laatste 2 weken. Ondanks dat het de bovenste ploegen waren geven we onnodig teveel weg. Dat moet en zal ik eruit krijgen! Zondag zal dat niet makkelijk zijn tegen de Zouaven dat TAC en Alcides gewoon met dikke nederlagen naar huis heeft gestuurd. Daarnaast gaan we natuurlijk ook weer voetballen om het publiek te vermaken, maar nu wel met resultaat!
   
  Onder 23
  Onder 23 speelt komende zaterdag om 15.00 in Uden tegen Udi’19. Na de 5-0 overwinning op Forum Sport zal de ploeg van Patrick genoeg vertrouwen hebben om ook deze wedstrijd naar de hand te zetten. RKAVV 2 speelt dit keer niet tegelijk thuis maar treft HBS 2 om 10.30 uur in Den Haag. Met 4 uit 2 zijn ze goed begonnen aan de competitie. Volgende week vervolgen we met een uitwedstrijd tegen VOC in Rotterdam. Eerst maar eens thuis zien te winnen!

  Loterij
  Zondag een bijzondere prijs in de loterij. Namelijk het boek met de titel: De bezetting en wederopbouw van Leidschendam.
  Ook twee tickets voor de wedstrijd ADO Den Haag - SBV Excelsior op vrijdag 22 oktober 20:00u zitten in de loterij.
  En natuurlijk nog vele andere prijzen.

  6 loten voor 5 euro
  10 voor 15 euro
  50 voor 25 euro

rfwbs-sliderfwbs-slide