• Weer lekker thuis!
  Na de verre rit van afgelopen zondag naar Emmen is het weer fijn lekker thuis te spelen. De krappe overwinning in Emmen heeft vertrouwen gegeven voor de wedstrijd komende zondag tegen Velsen. Toevallig werd deze wedstrijd vorig jaar op 13 september (1 dag later) gespeeld. Verder gaan we niks na doen want toen ging Velsen met een 0-3 overwinning naar huis. We hebben duidelijk wat recht te zetten tegen deze tegenstander. Maurizio zijn keuze wordt groter want ook Remco Overdevest (foto links) sluit weer bij de groep aan. Het wordt derhalve dringen en we hopen op dezelfde drive als bij de eerste 2 wedstrijden. We moeten zorgen dat we bovenin erbij blijven en dus is winst het enige dat telt! Overigens scheurde Jeremy van Lochem precies een jaar geleden voor deze wedstrijd zijn kruisband. Nu is Jeremy bijna fit en is het wachten op zijn eerste speelminuten!
   
  Pupil van de Week
  Pupil van de week is Quint Hauptmeijer uit de JO9-3.  Quint is gek van Frenkie de Jong en Justin van Rijswijk. Justin van Rijswijk maakte afgelopen zondag in Emmen het enige doelpunt en Quint zit zondag in de kleedkamer naast zijn idool. Wij wensen Quint en zijn familie en vrienden een hele fijne dag!
   
  Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Velsen
  Het was een lekker ritje terug afgelopen zondag! Voor 3 punten wil ik overal heen rijden. Velsen is weer een ander verhaal. Vorig seizoen hadden we moeite er doorheen te komen en liepen zij slinks met 0-3 van het veld af. Ik beloof een ander RKAVV dan toen, en dat hebben we de eerste 2 potten al laten zien. De concurrentie wordt groter en met positieve resultaten wil iedereen erbij horen. Dus we moeten maar gewoon gaan winnen. Hopelijk met veel (gezellige) mensen erbij!
   
  Programma
  Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 om 17.00 uur de 2e wedstrijd tegen Gemert onder 23. Na de knappe uitoverwinning tegen Barendrecht zijn we heel benieuwd naar het vervolg in deze thuiswedstrijd. Zondag spelen de talenten van RKAVV 2 de voorwedstrijd. Zij spelen om 11 uur voor de beker tegen VUC 3. Ook spelen het 3e en het 4e thuis dus het kan wel eens een gezellige zondag gaan worden. Daarnaast zullen DJ Jan en de supportersvereniging voor de nodige sfeer zorgen.  Koop aan het hek ook even wat loten bij Jelle, hij zorgt ongetwijfeld  weer voor mooie prijzen! Volgende week is RKAVV 1 vrij, maar de week erna staat, hopelijk de topper, tegen Hoogeveen thuis voor de deur.

  7x7 Recreantenvoetbal
  Om 11:00u uur mogen de 7x7 voetballers en voetbalsters weer de wei in op veld 10. Iedereen is welkom, ook ouders van jeugdleden die weer eens willen proeven aan het voetbalspelletje. Melden bij Robin Verhage.

  Loterij
  Er zijn weer mooie prijzen te winnen waaronder een wedstrijdje van ADO, een dubbele friteuse en een radiografisch bestuurbare RB15!
  Laatste nieuws: en 4 x een pond Haagse Gozâh kaas.

rfwbs-sliderfwbs-slide